Olisitteko rock pastellia? Esittelyssä Mac Soft Serve Collection Dare Hue! Siirry lyijykynät

Uusi Mac Soft Tarve kulmakarvat!
No … Tämä kokoelma on ehdottomasti mukavuusalueen ulkopuolella. Ensimmäistä kertaa näin uuden uskaltaa Hue! Brow lyijykynät Mac Soft Serve Collection (16,50 dollaria, saatavana verkossa 26. toukokuuta 2016; myymälöissä 2. kesäkuuta 14. heinäkuuta), pidin itseäni, “Ovatko nämä ehdottomasti mustelevat lyijykynät? Koska ehkä näiden on tarkoituksenmukaista olla eyeliners. ” Mutta ei, nämä ovat ehdottomasti mustelmia.

Kuusi rajoitettu painos Mac Dare Hue! Brow lyijykynät, osa uutta Mac Soft Serve Collection
Nämä kuusi pastelli-hued kulmakarvat ovat melko mahdotonta vetää pois minun väritys, mutta minun täytyy kätkeä se Macille täysin astumalla laatikon ulkopuolelle. Tämä on sellainen hullu-ainutlaatuinen tuote, jonka odotan Macista, ja mielestäni on viileä, että brändi pysyy edelleen totta ei-perinteisille juurilleen!

MAINOS

Mac Pehmeiden pehmeiden serve serve brow lyijykynät (ylhäältä alas) Frisky Fresh, Violet Infussed, vaaleanpunainen Confetti, vaalea ei ole pannut, selvästi hoidettu ja mikä kohokohta.

Näillä on erittäin paksu, vahamainen rakenne, tyypillinen useimpien kynän lyijykynät. Pohja sävy (mikä kohokohta) on kuvattu pehmeä valkoinen-kultainen korostus, ja käytän sitä alla olevassa kuvassa.

MAINOS

Kuten näette väristä, se on melko pelkkä, joten se antaa vain kevyimmät vihjeet hienovaraiseksi. Olen itse asiassa niin super hieno tapa korostaa minun brow luu, joka on yleensä askel, että i ohita, koska en halua olla erittäin voimakasta kohokohta tällä alueella.

Yllään Mac pehmeä tarjoile kulmakarvan lyijykynä siinä kohokohdassa
Minulla oli hauskaa tämän ulkoasun kanssa! Jos olet kiinnostunut, olen myös pukeutunut Giorgio Armani Maestro Glow 8: ssa (tarkistus ja värit tässä viestissä) // Mac mineralisoida skinfinish in Dark // Mac pehmeä palvella varjoja kateellisessa tytössä ja pehmennetty (tarkistus ja värit) Tulossa pian) // Mac Dare Hue! Brow lyijykynä missä Highlight // Burberry Lip & Cheek Bloom on Purple Tulip (posket ja huulet, ja tarkistetaan täällä tässä postissa) // Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Dark Brown // Dior Brow Styler Gel in Brown (arvostelu Tässä postissa) // Liian edessä parempi kuin sukupuolen ripsiväri // Pixi Glow Mist (Aaaaa ja tarkistettiin tässä viestissä).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Minulla on enemmän Mac Soft Tarjoavia arvosteluja pian, mutta tässä on kysymys sinulle: Olisitteko rock pastellia? Minä kuolen kuulla, mitä mieltä olet näistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post