Wearble, värikäs apteekki meikki näyttää: laivaston vuoraus ja ripset oranssi posket ja huulet

Kaikki meikki, jota käytän tänään, on apteekki.
Totes Budget Beauty Kick juuri nyt, ja kaikki tässä laivastossa ja oranssi ulkoasu on apteekki.

Budjetin kauneus parhaimmillaan
Olen ollut hitaasti mutta varmasti kaivaa meikki kokoelmani viime aikoina ja löytää uudelleen vanhoja rakastaa. myös löytää uusia faves …

MAINOS

Budget brow wow

Tapauskohta: Maybelline’s Brow lyijykynä. Se on Peach Packagingin, jossa on kulmainen applikaattori, ja se on yhtä hyvä kuin $ $ $ Anastasia Brow lyijykynällä Sephora imossa. Se on täydellinen määrä pigmenttiä – tarpeeksi, mutta ei niin paljon, että se saa sinut näyttämään, että olet piirtänyt jonkun kuoleman. Plus, se ei pudota! Se pysyy läpi pitkiä juoksuja, lankkuja ja burpie push-ups (niin hauskaa … ei). Löydät sen neljästä sävystä 5,99 dollaria kukin – blondi, pehmeä ruskea, syvä ruskea ja keskikokoinen ruskea. Käytän syvänruskea. Se on kaunis tuhka ruskea, jossa on harmaa.

Talousarvion ässä

Puhuminen edullisesta, voimmeko puhua tästä peruskombosta sekunniksi? – Neutrogena Hydro Tint Plus Maybelline Age Rewind Concealer vastaa taikaa?

Olen ollut molempien tuotteiden fani jonkin aikaa, mutta en koskaan ymmärtänyt, että he voisivat olla niin suuri budjettiystävällinen yhdistelmä ei-meikki meikkiä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Hydro Tint koskaan – hieman eennä kaiken ulos pitäen ihon katselemalla luonnollista, ja sitten minä dab ja sekoita hieman Maybelline Age Rewind, jossa haluan hieman enemmän kattavuutta (kuten hyperpigmentaationi posket ja pimeät alueet silmäni alla) .

Lopputulos näyttää luonnolliselta ja jopa (ja ei näytä paksulta). Kaksi tuotetta kerrokseen täydellisesti.

Pitkäkestoinen vuoraus alle kymmenen taalaa

Olen myös äskettäin löytänyt joitain uusia asioita, jotka ansaitsevat täysin valokeilan, mukaan lukien nämä CoverIgrl Twist-up Eyeliners, jotka ovat saatavilla kuudessa 7,99 dollarin sävyt (ja tällä hetkellä Bogossa, 50% ULTA!).

Katso, miten sininen kimallus? Niin kaunis! BTW, käytän pitkää live huulipunaa papaija myymälästäni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post