Suoja paikan päällä / sosiaalinen etäisyys / kotikoulu Toiminta: Hauskaa valokuvauksella

etsii jotain hauskaa, akateemista sekä vuorovaikutteista loppuun bittini? Yritä näyttää heille tarkalleen, miten käyttää videokameraa puhelimellasi ottamaan kuvia erinomaisesta ulkona, kun olet kävelyllä. Katso maailma heidän silmänsä kanssa!

Joka aamu, sade tai loistava, ilman epäonnistumista, oleskelun aikana kotona ostaa täällä Kaliforniassa, Connor Claire sekä menen ulos naapuruston ympärille, jotta voimme saada raikasta ilmaa, Stretch jalkasi ja saada allllll wiggles ulos. Olemme tyypillisesti noin tunti, mikä on riittävä aika käyttää häntä ennen nukkumaanpanoa, samoin kuin nap aika on kultainen! (Minä yleensä tekee työtä tai kaapata harjoittelussa.)

Joskus saamme vain rennosti ympäröimänä sekä tarkastaa kukkia ja valtion hei yhteisön kissoihin, mutta muina aikoina yritän tehdä paljon jäsennellyn ulkopuolisen toiminnan pitää asiat mielenkiintoisiksi, kuten tämä: löytää tarkalleen miten ottaa kuvia.

MAINOS

Connor otti nämä kuvat naapurustostamme …

Et varmasti vaatia minkäänlaista tyylikästä laitetta. Puhelimesi (ihanteellisesti, kestävä tilanne sekä näytönsuoja vahingossa tapahtuvien pudotusten tilanteessa) tai vanha digitaalinen videokamera toimii hyvin.

Sinulla ei myöskään vaatia kattavaa valokuvauskokemusta. Puhelinten kanssa näinä päivinä kuvat käytännöllisesti katsoen.

Connor’s hands are still extremely small, so I assist her hold the video camera while she takes her pics, however other than that, she makes all the executive art director decisions. Kun kävelemme ympäri samoin kuin hän näkee jotain, jonka hän haluaa ottaa valokuvan, hän kertoo, että voin lopettaa, samoin kuin puhelimen / kameran ulos. Autan häntä valinta, jos hän haluaa valokuvan pystysuorassa tai vaakasuorassa, sitten kehitämme laukauksen, samoin kuin hän työntää suljinpainiketta.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muutamia asioita pitää mielessä

Silti kuin patsaat: selkeä, terävä kuva, sinä ja bitisi haluaa pysyä mahdollisimman edelleen kuin kameran liikkeen vähentämiseksi. Otan Connor Tee hieman “Wiggle Dance” tai ajaa muutamia piirejä, samoin kuin silloin, kun on aika ottaa kuva, teeskennellä olevansa patsaita ja seiso kuin mahdollista.

Valitse teema: Ajattele tyylin valitseminen ennen kuin aloitat kävelläsi, kuten kukkia lähistöllä, koirilla tai numeroilla. Meidän tyylimme uusimmalla valokuvauksemme istunnoimme oli “kevään merkkejä”, joka liittyy siihen, mitä teemme esikoulun kotikoululle tällä viikolla.

Crazy Tietoja Collaksista: Jos voit tulostaa kuvia kotona, tulostaa lapsesi suosituimmat kuvat, sekä niillä on liimaa laukausta kollaasi.

Tämä toiminta ei ole vain lapsille. Miten myös valokuvauslihaksen venyttäminen myös? Käytä puhelimen videokameraa kävelee ulkona tiedostoon, mikä liikkuu sinua!

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. No, näyttää siltä, ​​että teen paljon ulkopuolisia aktiviteetteja, kuten tämä, joka on ruusuikalla lähitulevaisuudessa, koska Marinin toimielimet sulkeutuvat todennäköisesti vasta 1. toukokuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post