Sunscreen Roundup, part 2: La Roche-Posay broad Spectrum Anthelios 60 SPF 60 Melt-In Sunscreen Milk and Sunscreen lotion Spray, and the sun Bum broad Spectrum SPF 70 Sunscreen lotion and Spray

I’ve been trying quite a Vain muutamia uusia aurinkovoivoja ja tämä on uusi sarja, joka arvioi osumia ja puuttuu!

Lisätietoja:

Sunscreen Roundup, part 1: Neutrogena unnoticeable daily defense lotion Sunscreen broad Spectrum SPF 60+, CeraVe Hydrating Mineral Sunscreen SPF 30 sheer Tint and Paula’s choice Youth-Extending daily Hydrating fluid broad Spectrum SPF 50

Olet ehkä huomannut, että asiat ovat olleet tärkeitä täällä viime aikoina auringon suojelun suhteen. ?? ️

Tämä kissa nainen ja hänen kissan kumppani eivät sotkea, ha!

MAINOS

La Roche-Posay Broad Spectrum Anthelios 60 SPF 60 Sulata aurinkovoidetta maito kasvoille ja keholle

Tämä kosteuttava ja vedenpitävä hajustevamma kemiallinen aurinkovoide kasvoille ja keholle on tehty kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Melko paljon jokainen paikka laitoin tämän tuntuu kauhistuttavaksi – käsivarret, jalat, kasvot, kaula. Se on aivan kuin tavallisen vanhan kehon kosteusemulsio, ja sen jälkeen se imee, se kuivuu sametti viimeistelyyn, joka ei tunne tahmeaa. Siellä on nare rasvainen raaja näkyvissä! Se vain tuntuu mukavalta. Se ei ole käynnistänyt minkäänlaisia ​​katkaisuja minulle eikä polttamalla tai pistämällä silmiä.

Tarkoitan, tiedän, että se on vain aurinkovoidetta, mutta se on ilo käyttää. Muista kuitenkin budjetti-aikaa asettaakseen ja imeä kokonaan ennen valon tai valkoisen vaatteen asettamista, koska se jättää keltaiset tahrat valkoisille paitoille. Yup, tämä on oppitunti, jonka olen oppinut kovaa. Onneksi sain tahrat pois paitoistani, mutta en voi sanoa tarpeeksi – anna tämän huonon nuoren pojan kuivua.

Jopa vääntöön, pidän siitä vielä paljon. Se on kosteuttava, ei-tahmea, ei jätä mitään valettuja, ja voin ladata useita kerroksia koko päivän ilman piileviä. Se toimii myös hyvin muiden ihonhoitotuotteiden ja meikin kanssa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

5 oz. Putki, jossa Flip Cap on 35,99 dollaria ULTAssa. Se on tyyris, mutta olisin täysin ostanut sen uudelleen. Tulen tanssimaan kesällä sen puolellani.

La Roche-Posay Anthelios Ultra Light Sunscreen Lotion Spray SPF 60

Pohjimmiltaan sama kuin enemmän kuin lotion aurinkovoidetta, mutta aerosolisuihkeessa. Mielestäni se toimii aivan yhtä myös, mutta yksi suuri etu on sen vetinen johdonmukaisuus, mikä tekee siitä yksinkertaisemman ja nopeammin hieroen iholle. On hyödyllistä saada, kun kosketan aurinkovoidetta lounasaikaan ja tunne laiska.

Näin haluan soveltaa sitä: Olen kupin käteni ja piste suutin kämmeneni suihkuttamaan nestettä ensin, ja sitten hieroa nestettä käsivarsissani, jalkoihin jne. En pidä ruiskuttaa sitä suoraan minun kehon willy-niitti, koska minusta tuntuu siltä, ​​että se menettää liian lukuisia paikkoja, ya tietää?

Huomaa, suosittelen odottamaan nestettä kuivumaan kokonaan, koska, kuten voide, se aiheuttaa kevyitä tai valkoisia vaatteita.

5 oz. Pullo on 24,99 dollaria Ultaa. Ostaisin tämän uudelleen, jos se oli myynnissä, mutta en tiedä, jos soitan tämän pyhän Graal Sprayin, koska mahdollisuudet värjäyksestä … Aion etsiä jotain, joka ei tahra vaatteet.

Sun Bum UVA / UVB Broad Spectrum SPF 70 aurinkovoidetta

Näen tämän tuotemerkin koko ajan ulkona tyyppi paikkoja, kuten urheilullisyyttä, ja olen aina miettinyt, onko se mitään hyvää. Pitkä tarina lyhyt, se on!

Ei valettu, pysyy kuten liima, mutta oh, tuoksu … se on erittäin vahva. Pidän siitä, koska se on yummy, kuten kookospähkinä, mutta Dang – Minusta tuntuu, että olen loukussa trooppisessa baarissa, joka kuuntelee Steve Miller Bandin suurimpia osumia koko yön. Toisin sanoen sinun täytyy olla tunnelmassa.

Olen käyttänyt sitä vain kehoni tähän mennessä, joten en voi sanoa, kuinka hyvin se tekee kasvoilla ja kaulassa, mutta molemmat yhdistyvät ja käytin tätä käsivarret ja jalat erittäin kuumalla, aurinkoisella päivällä viime viikolla, Ja kumpikaan meistä ei poiminut * mitään * väriä. Se tuntuu todella, että Freakin toimii ihmeitä ihon seulomista auringosta.

Muut asiat rakastavat? Satin-viimeistely on hyvin kaunis, ja kaava ei ole lainkaan tahmea. Plus, it layers well.

Note: when you get into the shower or bath at night, expect to spend a little extra time removing it with a washcloth or an oil-based cleanser because it does such a good job of staying on skin that it’s actually hard to remove.

Iso 8-oz. Pullo on 15,99 dollaria Ulta. The very strong coconut scent is a little much for an everyday sunscreen, but I still love this enough to purchase it again for the beach or camping.

Sun Bum UVA/UVB broad Spectrum SPF 70 Sunscreen Spray

The spray version is exactly like the lotion but in liquid form, and it’s just as lovely. This is the sunscreen I bring to Connor’s playdates at the park for touchups.

A 6-oz. bottle is $15.99 at Ulta. I like the price, and it works great, so even with the strong coconut scent, I’ll purchase it again.

Happy sunscreen-ing, my friend! ?

MAINOS

Your frIedly naapuruston viehätysmuseo,

Karen

P.S. TGIF !!!! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post