Kuusi vuotta vanha

ilahdutettu syntymäpäivä, pieni!
Tämä coywolf kääntyi tänään tänään! Mikä matka on auttaa ohjaamaan pientä henkilöä alkuvuosiensa kautta. Joka päivä todella on seikkailu.

Juuri nyt hän rakastaa tanssia (ja luultavasti liittyä tanssiryhmään hänen studiossaan ensi vuonna), ja kaikki ja kaikki liittyvät eläimiin. Hänen suosikkikoulunsa ovat taidetta, P.E. ja varsi laboratorio. Ja kun se on peliaikaa, hän rakastaa rakentaa legos ja leikkii hänen tykkää ja nukkeja.

MAINOS

Viime yönä esitin hänen vuotuinen syntymäpäivä Lasagna!

Hän saa vuosittain, ja paistan sen erityisellä syntymäpäivänsä. Se on meidän hauska perheen perinne – koska mikään ei sano rakastan sinua kuin juusto ja hiilihydraatit, lol!

Connorin syntymäpäivä LASAGNA PAN
Oi, ja hän todella on hänen isänsä tytär, koska kun se liittyy kakun poimimiseen, hän pyysi erityisesti suklaata.

Me heitämme syntymäpäiväjuhlat hänen ystäviensä kanssa tanssitutkimuksessa lauantaina, joka on hauskaa! Se on hänen ensimmäinen todellinen syntymäpäiväjuhla, jolla on joukko lapsia, ja niin hän on innoissaan. Olen ollut uskomattoman kiireinen tekeminen kaikkeen … Vannon, mikään näistä lapsista ei todennäköisesti välitä yksityiskohdista, mutta on tärkeää, että hänellä on hyvä aika, joten kun tämä muisti tutkii itsensä syvään mieleen, hän ” Muista, kuinka hauskaa hänellä oli ja kuinka rakasti hän tunsi.

MAINOS

Jos se on tänään syntymäpäiväsi, niin iloinen syntymäpäivä! Yay maaliskuun vauvoille.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post