Super Sparkle! Shimmery Katso, mitä voit lopettaa Mac Shiny Pretty Things Holiday 2018 Collection

hohtavan ihon
Kohokohdat kuuhun ja takaisin! Mac Shiny Pretty Things Loma 2018 kokoelma, joka on nyt siinä tapauksessa, että olit himo korkean intensiteetin kohokohtia, on rajoitettu painos käynnistää kahteen osaan – 1) meikki kokoelma luomiväri, vuoraattimet, huulipunat, kiiltoja ja korostelija 2) koko lotta lahjapakkaukset.

Tässä on ulkoasu, jonka tein tänään molemmat korostajat kokoelmasta, vain antaa sinulle käsityksen siitä, mitä voit lopettaa heidän kanssaan. Mielessä, etten ole oikeastaan ​​gal, joka haluaa kävellä korostettuna jumalille, mutta muuten toinen voimakas voima, kun näin nämä kaksi uutta ylimääräistä ulottuvuutta skinfinish jauheita, ja sanoi: “Tyttö, sinun täytyy Levitä ne kiiltävät kaikki kasvosi kuten Buth. ”

MAINOS

Soooo tein. ?

Korostus # 1: Snowflushed (35 dollaria)

Tämä on metallinen bronzed vaaleanpunainen keskisuurilla paloilla vaaleanpunainen glitter, ja se näyttää glittery jauhe versio Mac Strobe Cream Pinklite. Käytän sitä ylemmän poskillani, ja rakastan sitä!

Korostin # 2: Oh Darling (35 dollaria)

Pienen pienen määrän metallista kultaa Oh Darling Silmäni sisäkulmissa, sitten pölytti sen koko kasvoni kanssa iso pörröinen harja.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Yup, kaikki. YLI. MINUN. KASVOT.

Voit täysin tehdä tämän minkä tahansa ylimääräisen ulottuvuuden skinfinishes, jos todella haluat valita kipinä, kiiltävä iho, mutta se on helppoa kaikilla alueilla, joilla sinä hajotat tai ohita nämä paikat kokonaan.

Useimmiten kaikki muu, jota käytän täällä, on Macista, lukuun ottamatta mitä käytin minun kulmasi (NARS Brow Perfektori Atacamassa). Säätiö on sekoitus Mac Studio Fix NC42: ssä ja strobe-kerma Pinklite, jota käytin myös silmäni piilottamaan pimeyden.

Ei kasvoja jauhetta, vaikka pölyä pienen Mac mineralisoida skinfinish antamaan minulle aurinko minun poskipyörälleni, ja sitten nappasi Matte Hot Pink molemmat posket huulipuna, joka on myös kiiltävä kaunis asiat kokoelma (se on kuin mattaversio Näytä Orchid) Tämän päälle sormeni punastuina.

Joten ei sokea kansainvälisen avaruusaseman astronautit, pidin silmäni ja huulet matta. Joten se on Kajal Crayon Flourish ME Upea (Kajalit ovat takaisin Mac-verkkosivustolla, niin, niin saat yhden, kun voit), maali potti layin ‘matala, ylimääräinen ulottuvuus vedenpitävä ripsiväri, matta huulipuna molemmissa posket, ja Lip lyijykynä puhuu pisteessä.

MAINOS

Mitä mieltä sinä olet? Tunnistan tässä 80-luvulla, mutta hyvällä tavalla. Onko tämä jotain, jota käytät? Tai oletko hohtanut?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post