Makeup ja kauneus blogi maanantaina kysely, vol. 540

Joten … Mikä on maanantai-kysely?

Hyvä kysymys! Se ei ole sen nimen, todellinen kysely. Se on vain luettelo viidestä tai vähemmän satunnaisesta huolenaiheesta, jonka olen julkaissut tämän blogin joka maanantai aamuna aiempiin gazillion vuosien ajan (yli 10!). Pidän lukemasta vastauksiasi, samoin kuin se auttaa minua saamaan viikon pois erinomaiseen alkuun. ?

1. Onko sinulla koskaan kaali laastari lapsi?

Minä tein! Hän näkesi yhden joulun aamulla, mutta se oli sen jälkeen, kun alkuperäinen kaali laastari nuori trendi, kun vanhemmat olivat kehon tarkistamaan toisiaan Lelut ‘R’ Yhdysvaltain myymälöissä saadakseen kätensä yhdelle nukkelle.

Hän asuu edelleen vanhempani talossa, mielestäni.

MAINOS

2. Mitä käytät kynnet?

Opi vilunväristykset kertovat (olen kolme päivää yhdeksi seitsemän päivän kynsien kokeiluun).

3. Jotain teini itsestään käyttänyt koko ajan?

Löysä musta pitkähihainen scoop-kaulapuku, jossa on persikka kukka. Se oli erillinen bitti musta leike takaisin Cinchiin vyötäröön, samoin kuin käytin sitä läpinäkymättömien mustien sukkahousien kanssa sekä mustan nilkan saappaat … (kyllä, uskoin, että se oli sh * t, lol!)

Haluan, että pidin, että puku joten Connor voisi käyttää sitä jonain päivänä. Pidin siihen korkeakoulun kanssa, mutta sitten minä osallistuin sen samoin kuin useimmat loput teini-ikäisen vaatekaappi Thrift Shopissa Davisin heti valmistumisen jälkeen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

4. Voisitteko leikata sen aitojen kotiäidien jäsenenä?

Tyttö … En ymmärrä pienen petoksen tasolla näillä näyttelyillä, mutta jos kestävät paljon naisia, jotka heittävät viiniä toisiaan lounaalla tarkoitti, että voisin kasvattaa oman monimuotoisen dollarin sivuliiketoiminnan myydään jäädytetty vähentynyt kalori Ei-alkoholittomat margarita sekoitukset kissoille, sitten helvetti joo, haluaisin varmasti löytää menetelmä, jotta se toimii!

5. Oletko innoissasi tulevista lomista?

Kyllä minä olen! Tarkoitan, etten ole tyyppi, joka rikkoo kurpitsa elokuussa tai mitään (ha ha, odotan syyskuuhun), mutta pidän lomasta.

Hyvää vappua

Ajoin toista päivää, kun joku radiossa sanoi: “Miksi se kutsutaan työpäivänä, jos sinulla on vapaapäivä? Eikö sitä pitäisi kutsua vähemmän työpäivänä? ”

Ha ha! Toivottavasti teet jotain hauskaa.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

MAINOS

Karen

P.S. Huolehdi! Tällöin ne ovat kopioitava / liitä vastauksiin kommentissa. Keskustele pian.

1. Onko sinulla koskaan kaali laastari lapsi?
2. Mitä käytät kynnet?
3. Jotain teini itsestään käyttänyt koko ajan?
4. Voisitteko leikata sen aitojen kotiäidien jäsenenä?
5. Oletko innoissasi tulevista lomista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post