Hei Tokiosta! Shiseido online-ihonhoito (ja lahja ostaa) Saatavilla nyt 27. elokuuta

Konnichiwa!
“Hei Tokiosta!” sanoo totepussi.

Um … Toivon, että sanoin hei siellä sinulle Tokiosta. Sen sijaan olen heiluttamassa sinulle interwebzin yli shuttered eteinen pitämällä tätä Shiseido Hei siellä Toyko tote.

MAINOS

Tulostuskirjojen söpöjä merkit muistuttavat minua aasialaisesta myymälästä.

Ooh! – Entä jos tote tuli Peach Gummy Rings!? Se olisi mahtavaa.

Se on online-eksklusiivinen lahja-ostolla saatavilla nyt Shiseidon verkkosivuilla, ja saat sen, sekä ihonhoito sampleri, jossa on ylimääräisiä suuria näytekokoja, mikä tahansa $ 75 osto (lukuun ottamatta lahjajoukkoja).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Myös neljää ihonhoitoa on myös (mutta vain yksi tote). On olemassa yksi sarja hienoille linjoille, toinen kirkastaa, yksi haalistuu tumma pisteitä ja asetettu selkeälle iholle.

Söpö!
Suurin osa Shiseidon tuotteista on saatavilla verkkosivuillaan, joten siellä on paljon. Yksi asia, jota käytän ja rakkaus on heidän ibuki Quick Fix Mist ($ 25). Se on asetussuihku pitää rasvaisen ihon tarkistuksessa.

Rakastan myös heidän kasvonsa ja kehon aurinkovoidetta – yksi sininen pullo. Se on kevyt, ei ole tahmea, ja se kuvaa hyvin.

Luulen, että heidän lashensa curler on melko hyvä.

Ibuki Smart Filtering Smoother (23 dollaria), Synchro Skin Foundation Golden 5 ($ 45) ja kasvojen puuvilla ($ 10)

Olen todella testata muutamia uusia Shiseido-tuotteita ihanteellisesti nyt. Käytän Synchro Skin Foundationin (45 dollaria), joka on öljytön säätiö aurinkovoidetta ja pumpun applikaattori, ja käytän pimeintä sävyä, kultainen hiekka 5.

Laitoin hieman kasvoni tänä aamuna nähdä, miten se istuu iholla, ja se tuntuu ja näyttää kevyt, mikä on mitä olen näinä päivinä.

Yritän myös Ibuki Smart Filtering Smoother ($ 23), jota käytän posket.

Vai niin! – Bourgie hetki. Suosittu Shiseido kasvojen puuvilla. Tämä valtava pakkaus 165 arkkia on 10 dollaria, mikä on kallista joukolle kertakäyttöisiä puuvillapohjia, mutta olen kuolee kokeilla niitä, koska ne on tarkoitus olla yliluonnollisesti pehmeä ja kosteuttava.

Ovatko ne tarpeen? Luultavasti ei … Mutta voisin muuttaa virheeni, jos he ovat hyviä.

Joka tapauksessa, tote ja ihonhoito sampler ovat saatavilla ihanteellinen MEOW Shiseido-sivustolla 27. elokuuta, jos olet kiinnostunut.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. TGIF !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post