Lauantai Surfing: 30. syyskuuta 2017

Mitä nämä ovat? Persimmatoes? Mini-Pumpkins?
Toinen päivä, yksi jälleenmyyjä Joen huutaa.

Mitä mitä!

MAINOS

Miten vain Kamu. Olen siellä paljon … Mitä voin sanoa?

Eivätkö nämä pienet kurpitsat Cuuuute? Ensimmäisen uskomiseni oli “, voinko syödä nämä köyhät pojat?” En kuitenkaan usko niin. Uskon, että he vain näytetään.

Toinen uskoi oli “, Ooh! Suuret värit meikki ilme. ” Ehkä kermainen, sainy punertava oranssi huuli, jossa on paksu siivekäs vuoraus mustalla vihertävässä ruskeassa vihertävän kulta. Tai ehkä obre-vuoraus, joka menee vihertävästä kulmasta sisäkulmassa mustalle vihertävästä ruskeasta kohti ulompaa siipiä?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ja mitä posket? Ehkä oranssi punastua? Kuitenkin se voi olla oranssi ylikorva … En tiedä. Minun pitäisi nähdä huulet ja linja ensin.

Hmm, joka tarjoaa itselleni ideoita …

Vasemmalta: Mac Nifty neon, morage, neon oranssi ja niinkuja; Nars geraldine
Vasemman valon oranssi ei ole riittävän rikas, obls, mutta voisin todennäköisesti selvittää menetelmää sen tekemiseksi. Ehkä kerma punastua?

Mitä uskot minun täytyy tehdä huulille? Mac Chili? Tom Ford Flame, Cristiano, Wild Ginger? Nars Lana?

Kun pohtimat sitä, täällä on muutamia valitustarinoita, jotka saivat minut ajattelemaan tällä viikolla.

Edullisesta osan tästä tarinasta Cult Deal Cream La Mer on silloin, kun Max Huber, henkilö, joka kehitti sen, laittaa kerman silmiinsä.
Ei hänen silmäluomensa, vaan, kuten hänen silmissään.

Varastovalokuvaus myyjä Getty Pictures Bans Kuvat, jotka ovat olleet Photoshopped, jotta mallit näyttävät ohuemmilta tai paljon paremmin heijastuneita, mutta todella, he vain mennä puoliväliin, koska he * vielä * Hyväksy kuvat digitaalisilla muutoksilla hiusten väri, iho (kuten Acnesin kanssa sekä ryppyjä poistettuna) sekä kasvojen muoto (kuten esimerkiksi nenä laihduttaminen).

Kuinka dekoodata kauneus / ihonhoitotuotteen etiketti

Minua siirrettiin tämän blogin julkaisemisesta muutoksesta ja on uskonut tätä lainausta koko viikon ajan: “Muutos tänään ilmaisee hyvästit, mutta se myös osoittaa Hello …”

Maailmanlaajuinen ihon valaistus biz kukoistaa … ja että bums minua ulos, mies.

Mitä hypoallergeeninen todella tarkoittaa?

Lisää todisteita siitä, että Estée Lauder on yleensä käynnissä Sh * T kosmetiikkateollisuudessa: liiketoiminnan osakkeet ovat lisänneet 27,4% viimeisten kuuden kuukauden aikana.

Tämä viesti on kinda kuiva ja tekninen, mutta uskon, että se kannattaa tarkistaa henkilökohtaisen hoidon tuotevalikoiman tiedot sekä vuoden 2017 kosmeettiset modernisointitarkastukset, jotka voivat vaikuttaa valittaa tuoteturvassa Yhdysvalloissa.

Tech, joka meni NYX-sovellukseen.

Äiti hyödyntää nuoria etsiminä, kun hän varastaa meikki …

Viisaat sanat Rose-Marie Swiftistä, RMS-kauneuden luoja: “Oma suositus ei ole verkossa egoissasi. Kun uskot, että ymmärrät mitä olet jo menettänyt. Olen ollut markkinoilla yli 30 vuotta, jos ei paljon enemmän ja olen vielä löytänyt asioita joka päivä. Älä koskaan sulje uskovaa uusia ideoita, menetelmiä sekä mahdollisuuksia, jotka voidaan tarjota sinulle. ”

Ok, kuka on valmis menemään Starbucksiin kanssani?

Voin myös keinu myös pisilla. Kuitenkin vähenen mennä siniseen pulloon. Se on niin hyvä, mutta kerralla menin, olin jopa kolme päivää.

MAINOS

On fantastinen viikonloppu, ystäväni. Yritä saada levätä, jos voit.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post