Skin survey Says: What Are the 3 biggest No-Nos for Your Skin?

Oh, Hai, paljain iho!
Kaivos on 1) ei juo tarpeeksi vettä, 2) ei saa tarpeeksi unta ja 3) syödä liikaa roskaruokaa, ja kaksi, jotka todella tekevät minut, eivät juo tarpeeksi vettä tai saada tarpeeksi unta.

Kun unohdan juoda vettä koko päivän, tai kun minulla ei ole vain makua, huuleni maksavat ehdottomasti hinnan. He saavat kaiken hilseilevän ja kuivuvan, ja ihoni tuntuu tiukalta ja ei näytä niin … pullea tavalliseen tapaan (voin todella nähdä sen suuni ympärillä, varsinkin hymyillen rivin alueen ympärillä).

MAINOS

Sleep on toinen iso minulle. Pimeät ympyrät näyttävät tummemmalta (Ugh!), Ja näen yleisen tyyppisen väsymyksen silmäni ympärillä.

En aloittanut näitä asioita yhteen ja ymmärtänyt toimieni seuraukset iholleni, kunnes saavutin 30-luvun, jossa olen myös alkanut ymmärtää, miten ruoka oli osa. Kuten, kun olen syönyt paljon suolaista ruokaa, kasvoni näyttävät paisunta seuraavana päivänä, tai jos en ole syönyt minun lehtivihreitä ja hedelmiä, ihoni alkaa näyttää tylsemmältä ja enemmän … ruuhkaa? Paremman sanan puutteesta.

Nykyään roskat, roskat ulos. Kun syön liikaa roskaa ruokaa, onko se liikaa paistettua ruokaa tai ei tarpeeksi vihanneksia, en ehdottomasti nähnyt sen ihollani, mutta se ei ollut aina näin! En voi valehdella.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Nauti siitä, kun voit, lapset!

MAINOS

Entä sinä? Mitkä ovat kolme suurinta ihoa no-nos?

Mitkä ovat ihon 3 suurimmat no-nos?

Ei juo tarpeeksi vettä

Liian paljon juhlia / alkoholia

Ei saada tarpeeksi unta

Liian paljon roskaruokaa

Ei kosteutta tarpeeksi, ja / tai ei yllään aurinkovoidetta

Ei puhdista hyvin, ja / tai ei poista meikkiä ennen nukkumaanmenoa

Kosketa kasvosi koko päivän

Käyttämällä allergioita laukaisevia tuotteita

Muu (kerron teille kommentteja)

Näytä tulokset

Ladataan …

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Uusia hiuksia!Uusia hiuksia!

Ah … Tuoreet juuret! Ja tuore väri. MAINOS Juuri mitä tarvitsin ennen syntymäpäivääni. Takaisin salonista ja hiukseni muutaman sävyn kevyempi. Ystäväni / stylistin extraordinaire Alis Fox + Stone Salonissa Corte