Mitä YouTube-kanavia käänny, kun et ymmärrä tarkalleen miten tehdä tietty meikkitapa tai näyttää?

I feel like there are a great deal of looks I can do on my own, however in some cases I want a different method to method things, like a fresh point of view on a smokey eye or a feline eye.

Kun vaatin jotain inspiraatiota, uusia ideoita tai haluavat vain nähdä, miten joku muu tekee asioita, menen Youtube … joka uskon on yksi suurimmista keksinnöistä maan päällä.

MAINOS

Vakavasti, missä oli YouTube, kun olin 13-vuotias, ja oli niin violetti Lancôme kynä yhtä hyvin kuin ei vihjeitä? Sitä haluan tietää … Se olisi pelastanut minulle paljon sydänsärkyä!

Lisa Eldridge

Kun haluan tehdä jotain, tai kokeilla jotain uutta tai saada erilainen näkökulma, on muutamia youtubeja, jotka todella ilahduttavat katsomalla, samoin kuin ensimmäinen on Lisa Eldridge.

Ensinnäkin hänellä on kissa, samoin kuin hänen kissan nimi on Betty Kitten. Betty Kitten on aivan rakastettava niin, tietenkin, kissan naisen bonuspisteitä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Lisa on myös käsitelty paljon julkkiksia, joten hänen työnsä ympärillä on sekä ymmärrät, että hän on täysin legitin.

Kolmanneksi hänellä on tämä fantastinen brittiläinen aksentti, samoin kuin hän toimittaa tietoa menetelmästä, jonka uskon, on erittäin käytettävissä sekä huomaavainen, samoin kuin se ei ole kuin koskaan tuntuu, että hän kertoo sinulle, että “sinun on ehdottomasti tehtävä se tällä tavalla!” Tai jos et tee sitä Tämä menetelmä teet väärin. Hän vain tuntuu mahtavalta nainen, jonka haluan hengailla.

Hänen opetusohjelmansa ovat … sinusta tuntuu, että voit tehdä niitä, tiedät? Joissakin tapauksissa, kun katselin YouTube-opetusohjelmia, olen, “ei ole mitään freaking menetelmää, jonka aion tehdä tämän silmän katsomaan 30 minuutissa”, mutta hän toimittaa tietoa tällaisessa yksinkertaistetussa, käytettävissä olevassa menetelmässä Todella nauti. Se saa minut tuntemaan, että jokainen nainen voi aidosti tehdä tämän.

Jaclyn Hill

Toinen henkilö, jonka pidän Jaclyn Hill. Hänen tyylinsä on erittäin erilainen kuin Lisa, sillä hänellä on taipumus tehdä asioita, jotka ovat hieman paljon enemmän glam. Hän pitää Smokey-ulkonäöltä, jota pidän myös, samoin kuin hänellä on paljon energiaa, jonka uskon, että olet joko aioja todella edetä kohti, tai ei, lol! Kuitenkin pidän hänen perkiys sekä hänen kupliva persoonallisuus.

Hänen näyttävät tyypillisesti hieman paljon enemmän vaivaa. He eivät ole yhtä yksinkertaistettuja kuin Lisa’s, mutta huomaat, että hän keskustelee asioista menetelmässä, joka toimii minulle. Jos haluat mennä siihen lisäaseen meikkiisi, hän on helppo ymmärtää.

Batalash kauneus

Toinen henkilö, jonka olen iloinen, on Samantha Batalash Beauty. Hän on melko uusi, samoin kuin nuori, samoin kuin erittäin huijaus.

Arvostan hänen rullansa, samoin kuin hän tekee nämä erittäin pukeutuneet Glamilta täsmälleen samat linjat kuin Jacqueline Hill, mutta hänen tyylinsä on hieman vaikeampi, hieman edgier. Hän kiroaa joskus, joten tiedät … mutta hän on vain, kuten Sassy nuori, jonka ajattelutavat arvostan, ja hänen meikki on erittäin kaunis. Hänellä on valtava instagram, joka täyttää myös.

Pixiwoo

Ooh! — last however not least, the Pixiwoo sisters. points for having that kick-@ss British accent. They’re two sisters who work on the exact same channel. They both have different styles, so you get different perspectives.

Besides seeming extremely awesome to hang out with (and they’re kind of, like, my age), their tutorials are simple to grasp, yet they likewise do some available things, too. one of the sisters, Sam, does these crazy elegant looks in some cases that I wouldn’t do on myself…but they’re neat to see!

They likewise do a broad variety of different tutorials from glam to daily to much more artsy-fartsy, so you get a bit of everything.

Entä sinä? What YouTube channels do you turn to when you don’t understand exactly how to do a particular makeup method or look?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post