Miten minä rock vaaleanpunainen Eyeshadow (kumppanuus Jen sekä Adia)

käyttäen Ardency Innin lisääntynyt Gold Eyeshadow, Becca lisäsi kullan puristusta luomiväri, samoin kuin Mac lopuksi vapaa huulipuna
Hyvä ystävä ja minulla on äskettäin ollut valokuvauspäivä viehättävässä naapurustossa, Snacking hämmästyttävä suolattu karamelli “kakku” munkkeja (ne ovat yhtä suuria kuin ne kuulostavat). Se oli kuva täydellinen viikonloppu, joten päätin hyödyntää hämmästyttävää sääolosuhteita vaaleanpunaiseksi.

Tällä viikolla Jen, Adia ja minä esittelen ensisijaista menetelmää Rock Pink Eyeshadow, samoin kuin puhelinsoitto tällä näyttävällä “Rose Gold Eyeshadow päivässä Donuts sekä Photoshoot.”

MAINOS

Seuraavassa on muutamia ensisijaisista vaaleanpunaisista palasista …

Fotd Makeup Menu: Nars Concealer, Mac Mascara, Kat Von D Tatuointi Liner, Mac lopuksi vapaa huulipuna, sekä Becca lisäsi kultaa
Ardency Inn “Rose Gold” – Singles pop ulos magneettista!

Urban Decay Nake 3. Käytin tätä yhdistelmää sekoittumaan

Mitä käytin:

NARS säteilevä kermainen peitevoide (29 dollaria): Minulla on varjo kutsuttu hunaja, samoin kuin liittyä bandwagoniin … Se on merkittävä peitevoide. Käytän sitä kohdistamaan ongelmani alueet, ja voin välttää säätiön askel suurina päivinä.

Mac ladattu musta mineralisoida monivaikutus Lash ($ 22): Mac Future Collectionista tämä ripsiväri on kevyt ja pidentäminen. Ei hullua tilavuutta täällä. Olen kuitenkin käyttänyt tätä viikkoa.

Kat von D Tattoo Liner (19 dollaria): Tässä maailmassa on 2 erilaista ihmistä – ne, jotka pitävät tatuointivuori, samoin kuin ne, jotka haluavat musteen vuorauksen. Tulen aina takaisin tatuointiin, koska pidän monipuolisesta pehmeästä puhdasta kynästä.

Mac X Caitlyn Jenner lopulta ilmainen huulipuna (17 dollaria): Tämä on kanssani hyvin vähän meikkipussissani, samoin kuin en voi ehdottaa tätä väriä tarpeeksi. Niin hyvin sekä täydellinen. En enää hakenut munkkeja, joten se ei ole läsnä ulkoisilla kuvilla.

Becca hohtava ihon perfector painettu ($ 38): Ainoana hohtava ihon perfector, jonka omistan, tämä ansaitsee erityisen sijainnin turhamani. Lisääntynyt kulta on korostus punastua tai punastuttavaa kuin kevyempien nahkojen tytöille.

Ardency Inn Modster Manuka Honey Rikastettu pigmentit ($ 21): Tähtien ulkonäkö, lisääntynyt kulta on kreampi, useimmat Nuanced Rose-Taupe Eyeshadow, jonka olen nähnyt. Täydellinen valinta kenenkään ajattelemiseksi pääsemään vaaleanpunaisuuksiin.

Urban Decay Naked 3 Yhdistelmä (54 dollaria): Käytän tummempia sävyjä tässä yhdistyksessä jatkuvasti monille ulkonäölle. He sekoittuvat täydellisesti, samoin kuin pidän erityisesti mattaväreistä. Käytin muutamia tummemmista sävyistä nopeasti varjossa myös kulmakarvojeni.

Kuvat ammattimaisesta valokuvaaja ystäväni, Sharon Choi
Yum!

MAINOS

Toivottavasti pidit valokuvista päivästämme! Myös munkkeja on peräisin muunnoksista munkkeista, vähän itsenäisestä donitsi-myymälästä sekä kahvilasta, jossa on paikkoja Decaturissa sekä Atlanta, Georgia. Se on pienessä naapurustossa, mutta se on jotenkin aina kiireinen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Näen sinut seuraavassa,

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post