Lauantai Surfing, 7. heinäkuuta 2018

minua, viime yönä.

No … enemmän kuin minä eilen iltapäivällä noin kello 17, tarjota tai ottaa, koska silloin, kun ihmiset nuoressa lapsikaupungissa on illallinen .? sekä kun taas muut ihmiset ravintolassa nauttivat sushi pukeutui kuin todelliset aikuiset, olin urheilullinen Oma (Connor’s) stetoskooppi sekä vaaleanpunainen ripottele donitsi lasit, mutta minä teen …

MAINOS

Se on katupäivänä kuin kaikki, toivon, että olet rentouttava oikealla. Jos sinusta tuntuu niin kallistuneelta, tässä on valon lukeminen sinulle …

Kun olin lapsi, Mister Rogersin naapurusto, joka oli ilmassa vuodesta 1968 vuoteen 2001, oli yksi suosituimmista näyttelyistäni, samoin kuin uusi dokumentti, joka koskee rogersin elämää, jota kutsutaan naapurini , with fun factoids like…until her death, his mom knitted all of his zip-up sweaters. Myös herra Rogers oli asia numero 143, samoin kuin hän säilytti tarkalleen 143 kiloa koko vuoden viimeisten 30 vuoden aikana.

Tämä artikkeli oli silmä-avaaja: se käsittelee maanviljelyn seurauksia (kuten metsien pilaantuminen sekä veden pilaantuminen) sekä muutamia komponentteja, joita yleisesti hyödynnetään kauneudenhoitotuotteissa. Artikkelin mukaan lapsityövoimaa käytetään usein maatilaan sekä prosessin kaakaota, kiille sekä Shea-voita.

Ensisijainen tarkistettu tällä viikolla oli tämä kappale juuri siitä, kuinka yksi nuori nainen hyödynsi uskoa äitinsä sitoutumista ulospäin kauneutta oli sorrettavaa, mutta nainen muutti mielensä, kun hän saavutti aikuisuuteen. Artikkelista …

“Etelä-Korean erittäin kilpailukykyinen, kuva-pakkomielle yhteiskunta, kauneus oli fyysinen markkeri sitoutumisesta menestykseen. Kauneus oli ase, joka voitaisiin käyttää taistelemaan patriarkaalia, voimanlähde, jolla pääset eteenpäin patriarkaalisista rajoituksista, jotka rajoittavat naisten valintoja. Etelä-Korean toimintatilan päänhoitajana äitini ei mennyt mitään elämästä hienointa elämää. Hän tilasi custom-suunniteltua pukua hänen Curvy-lukuunsa, varmistaen, että hän aina näytti moitteeton. Äitini varten kauneus tarkoitti voimaa sekä itsenäisyyttä. Kun maahanmuuttoani Yhdysvaltoihin vuonna 1976 sekä menettää uransa sekä itsenäisyytensä, kauneus oli yksi asia, jonka äitini voisi ylläpitää. Riippumatta siitä, kuinka vaikeita asioita tuli, hän pääsi ulos sängystä joka aamu ja suoritti kauneudenhoitoa tarkkuudella ja uskollisuudella. ”

Haluaisin nähdä tämän näytön V & A -museossa Lontoossa nimeltä Frida Kahlo: Tehdä hänen itsensä, vain nähdä hänen meikkiä. Hän käytti Revlon, Coty sekä Talika!

Jos menet, voit nähdä hänen kirkas vaaleanpunainen revlon punastua, hänen ensisijainen huulipuna (nimeltään “kaikki ruusuinen”) sekä kynsilakka “raven punaisella”.

Brittiläinen meikki brändi Jecca on minulle uusi, mutta olen myös etsimässä sitä, ja ilmeisesti se on myös L’Orealin tutka.

Se aloitettiin vuonna 2015 meikkitaiteilija Jessica Blacke, joka alkoi tarjota Makeover-istuntoja Transsukupuoliselle naisille Cardiffin, Walesin kotikaupunkiin, kuultuaan muutamia asiakkaistaan ​​puhuvat täsmällisesti siitä, miten he tunsivat valtavat kauneudenmerkit. Vastauksena hän esitteli oman Internet-myymälänsä tuotteilla, jotka palvelevat erityistarpeita, kuten peittämällä “parta varjo”, joka on, kun kasvojen hiusten kasvu on näkyvissä ihon alla.

Kiitos korvan mato, Jennifer!

Kuinka käyttää yksi säätiö kolme eri tavalla

Joten, kuka leipoa nämä minun kanssani?!

Olen #sorrynotsoreRry julkaisemalla suklaan siru evästeiden resepti, koska se olisi ehdottoman väärin minun täytyy tehdä se yksin. Ole kaveri ja leipoa erä kanssani. Ole kiltti? ÄLÄ VIITSI!

MAINOS

Muissa uutisissa, nykypäivän sekä El Hubin 12. päivä (!) Vuosipäivä, joten olemme menossa itä-lahdelle lounaan sekä saalis elokuvan. Mitä ikinä olet, sinulla on upea loput päiväsi sekä ihana viikonloppu. Keskustele pian.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post