RIRI Hearts Mac Fall: Riri Woo Lipglass

Hei, punainen. Miten menee? Käytätkö Mac Riri Woo Lipglassia (16,50 dollaria)? Miksi kyllä, todellakin olen.
Joo, se on COO “, Riri Woo. Sinä sekä voin olla BFFS. Voimme pukeutua samoin kuin myrskyn kaupungin jalkakäytävä, pysäyttää vieraita kappaleissaan. He katselevät läpinäkymättömänä, Crimson Coloria ja ihailemaan kiiltävää viimeistelyä … mikä lusters kirkas kuin timantti (loistaa kirkkaana kuin timantti).

Tietenkin he joutuvat kysymään sinusta! Ymmärrän, että haluaisin ymmärtää nimesi, jos näin sinut kävellä ohi minua jalkakäytävällä.

MAINOS

Kaikista Lip-tuotteista Mac Riri Hearts Fall, Riri Woo Lipglass on ensisijainen nippu, samoin kuin jos minun pitäisi valita vain yksi huulituote julkaisusta, se olisi se, että se pudottaa minun (jo yliarvostettu) meikkipussi.

Se on rohkea, kirkas, sydän-thumping punainen, paljon kuin yksi Macin Must-on Redsof koko ajan, venäläinen punainen liput (rakkaus) sekä sen super tahmaisesta tekstuurista, Riri Woo kestää huulet kuin mutha ‘ Trucker (välillä 4-5 tuntia).

RIRI WOO Lipglass ($ 16.50 US, 20 dollaria CDN)
Heck, joo, se on korkea huolto kaikista pigmenttiä, samoin kuin yup, ellei ole varovainen, muutama se tarttuu luonnollisen huulilinjani ulkopuolella.

MAINOS

Mutta se on punainen huulen vuoraus, eikö?! Kätevästi Mac Riri Hearts -kokoelma sisältää yhden, että parit kokonaan lipulasilla. Sitä kutsutaan RIRI WOO Pro Longwear -huulen lyijykynällä muuten, tilanteessa sinulla ei ole jotain vastaavaa kokoelmassa.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post