Plump Pout, kokeile näitä kermaita uusia buxom täysimuotoisia huulipunat

Buxom Full-Bodic Lipstick näyttelyssä (21 dollaria)
Olen liimattu kiiltoihin vähintään viimeisen vuosikymmenen ajan (antaa tai kestää vuosi tai kaksi). Yup, olen kiiltävä tyttö – Gal ryhmässä, joka istuu meikkipussin koskettamaan lounaan jälkeen pöydällä ja sitten viettää viisi minuuttia läpi kourallisia putkia löytää täydellinen kiiltävä sävy, kun kaikki muut SIPS kahvia.

Mitä voin sanoa? Pidän kiiltävästä. Luulen, että huulet näyttävät 2, ja tunsin jopa hieman nuoremman, kun käytän sitä myös.

MAINOS

Ah, mutta Buxomin uusi rivi epämiellyttävä, ylimääräinen täysimittainen huulipunat ovat tällä hetkellä uhkaavat minua kokopäiväiseen huulipuna-naiseksi. Kun käytän yhtä näistä 10 kermaista, satiinin viimeistely sävyjä, jokainen niistä ladattu hyluronic-pallolla, minun pout ilmenee hieman pinnasta (ei pistelyä tai pistelyä tunnetta) – kuten olen lukenut huulet jonkun kanssa Toimituskaapissa töissä – ja se pysyy tällä tavoin 4-5 tuntia (tai seuraavaan aterian asti).

Buxom Full-Bodibied Lipstick-värit vasemmasta: Exhibitionist, Hooligan, Menace, Nudisti, Rouge, Scoundrel ja kaksi-ajastin
Buxom Full-Bodipped huulipuna näyttelytilaisuudessa

Buxom Full-Bodipped huulipuna huliganissa
Buxom Full-Bodipped huulipuna uhka
Buxom Full-Bodic Lipstick Nudistissa
Buxom Full-Bodippi huulipuna Rouge
Buxom Full-Bodipped huulipuna
Buxom Full-Bodipped huulipuna kahdessa ajastimessa

Kuuntele, minä vielä lurves minua kiiltävä (kuten 10 putket, jotka asuvat Kate Spade-kukkarossa), ja jos näet minut ilman sitä enemmän kuin muutaman päivän ajan, oleta vain, että ulkomaalaiset ovat ottaneet ruumiini.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mutta kun saan katsella itseäni peilissä yllään yhtä näistä täysin läpinäkymättömistä täysikokoisille huulipunat, hyvin, minusta tuntuu silti Poutty-lipped kiiltävä tyttö … mutta joka ei enää kauppoja juniors-osiossa (tai ainakin doesn “T Hyvin usein) ja on asettanut kaikki (okei, eniten) hänen surffata T-paidat hyvälle.

Hinta: $ 21 Jokainen 0,13-unssin putkesta
Saatavuus: Saatavana nyt 10 sävyä Sephora kaupoissa ja verkossa
Makeup- ja kauneusblogi Arvosana: A- (suosikit ovat kirkkaat ja neutraalit; minusta palas sävyjä soveltaa tad hapsua)

Puhuminen ulkomaalaisista miehittää ihmiskehot, menin katsomaan isäntää viime viikonloppuna ja ei täysin vihannut sitä.

Se sai vain 11% mätä tomaatteja, joten en odottanut paljon. Kyllä, se hidastaa osia, ja jotkut asiat eivät ole mitään järkeä lainkaan – ja joo, se on vähän juustoa … Okei, paljon juustoa (Hei, se on Stephenie Meyer Story), mutta niin pitkälle Koska sci-fi elokuvat menevät, ei huono.

Ajattelin Saoirse Ronan, näyttelijä, joka pelaa päähenkilö, teki todella hienoa työtä.

Olen ehdottomasti halunnut kirjaa enemmän kuin elokuva – minä paisti silmäni lopussa kirjan – mutta se kannattaa hintaa sisäänpääsyn, jos olet Sci-Fi-tuuletin.

MAINOS

Okei, välilehdet antavat minulle sneaky silmän, joten otan hänet paremmin hänen kävellä. Palaan pian.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post