Jokapäiväinen pehmeä glam makeup-opetusohjelma: My Go-10-Minute Meikki Katso bronzed luumut silmät, persikka Coral posket ja huulet

Voisin iloisesti käyttää tätä meikkiä joka päivä.
Tämä ilme … sanoa, että se on yksi suosikeistani on aliarviointi. Olen pukeutunut sitä vuosia, ja se on esittänyt useita aikoja MBB: ssä eri iteroinnissa (viimeisin Mac Hyper Real Palette Postissa), mutta en tiedä (tai ainakin en muista) Olen koskaan rikkonut sitä ennen.

En tiedä miksi, mutta kun joku kysyy minusta siitä, olen aina hämmästynyt – ehkä koska se ei näytä mitään erityistä – mutta nyt, kun ajattelen sitä, pitäisi olla syy siihen, että luotan siihen niin paljon.

MAINOS

Olen tehnyt tämän ulkoasun autojen, toimistolaitteiden, julkisten transpo, ahdas lentokone kylpyhuoneet (turbulenssin aikana) ja viime aikoina wiggly taapero sylissäni!

Kirjoitan kirjaimellisesti tämä meikki Connorin käsissäni.
Silmät määritellään kevyesti shimmilla pronssi, luumu ja ruskea, ja ne on yhdistetty pehmeällä korallipäällysteellä posket ja huulet. Iho on vain väliaineen kattavuus ja siinä on jonkin verran kiiltoa.

Se ei ole edistynyt tai monimutkainen ilme, mutta kuka välittää? Tämä tekee siitä hyödyllisen ja realistisesti toimiva, ja pidän siitä, miten tunnen, kun käytän sitä. Voin käyttää sitä melko paljon missä tahansa ja tuntuu kuin paras versio K- $ on talossa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olen huomannut vaiheet ja tuotteet, joita käytän alla, mutta tavallisina, kulmapohja, ripsiväri, eyeliner, korostus, Bronzer ja jopa säätiö ja huulipuna, ovat helposti korvattavissa.

Se sanoi, että ajattelen, että kaksi tuotteesta, joita käytän, ovat “must” (meikki maa, käytän tätä termiä löyhästi), koska ne tekevät siitä, mitä se on.

Ensimmäinen on Nars Cordura Eyeshadow Duo, jota olen puhunut yksityiskohtaisesti ennen, mutta olennaisesti se on duo, jossa on satiini luukku toisella puolella ja pronssi toisella puolella ja imo se on paras pronssi / luumu luomiväys yhdistelmä. Varjot hohtavat, mutta eivät ole hardcore glittery, ja ne lisäävät väriä että määritelmää ilman … Basic.

Joskus kun teen tämän näyttävän, teen sen vain pronssiin …

Bronze kansi … (“Kaikki kissat pehmeä tee” ConnorClaire.comista)
Ja joissakin tapauksissa sekoitan pronssia purppuran kanssa.

Ja nyt bronzed luumu kannet …
Kummassakin tapauksessa luo pehmeästi määriteltyjä silmiä, jotka toimivat hyvin käytännöllisesti katsoen minkä tahansa huulen värin kanssa.

Toinen “must” -tuote minulle tällä ulkoasulla on Mac Melba Blush, joka on melko mahdollisesti suosikkini Mac punastua koko ajan.

MAINOS

Se on voinen, sekoitus, pitkäkestoinen “vain oikea” punastuminen, joka ei tarkista ylhäältä.

Tee mullet hieno uudelleen!
Työkalut (käytetyt tuotteet ovat kursiivilla):

Jotain sekoittua – sekoitusharjalla, kauneusblender tai sormesi

Brow Geeli (olen pakkomielle, jossa tiimalasi kaaren kulmageeli lämpimässä brunette tällä hetkellä)

Ruskea lyijykynä Eyeliner (Mac Coffee, joka valitettavasti on lopetettu. Ihannetapauksessa haluat jotain ruskehtavaa mustaa kuin Bobbi Brown Mahogany, jolla ei ole paljon punaista.)

Mascara (hyöty Badgal Bang)

Matte Bronzer (Guerlain 4 Seasons Brunettes. Myös lopettanut, pelkään. Kokeile Mac mineralize skinfinish luonnollista Macissa A Sun.)

Under-Eye Concealer (Mac MatchMaster vuonna 4)

Liquid Foundation (Mac Studio Fix Fluid NC42)

Pearly nestemäinen korostus (minun fave on Mac Strobe Cream vaaleanpunainen Lite)

Jauhe (MAC mineralisoida SkinFinish Natural Medium Golden)

Korostus (saat sen hehku, Mac Hyper Real Glow Paletteista)

Peachy Coral Powder Blush (Mac Melba)

Kermainen persikka koralli huulipuna (Nudestix Lip + poskivalmisteet liittolaisessa; nude (taide) ist: Rakasta minua Nudes Natural Edition)

ASKELEET:

Sekoita muutaman tippaa helmi-nestemäisen korostinta nestemäiseen suuntaan ja käytä aina, kun haluat jonkin verran kattavuutta.

Jos haluat, peitä alikotelot ympyrät peitevoidella.

Rakenna kulmakarvat browge geelillä.

Rivi ripsien linjat, ja jos haluat, sisäiset vanteet.

Täytä alueesi ripsien linjastasi samaan vuoraukseen (sen ei tarvitse olla siisti) ja sitten sileä vuoraus sekoitusharjalla luomaan luomiväylän, höyhenen sen siirtäessäsi Luo gradientti.

Pat pronssi luumu tai pronssia ja luumuilmalainan sekoitus suoraan kannen yläosassa ja sekoitetaan reunat.

Sweep Bronzer puristimeen ja alemman ripsien linjan varrella.

Takki ripset ripsivärillä.

Levitä Bronzer, Blush ja korostin poskille.

Lopeta huulipuna ja hymyilee!

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post