Punokset, kirkas huuli ja punastuminen sekoitettu Bronzerin kanssa

Olen epäröivä lähettää kaikki FotD: n viime aikoina, koska en tunne meikkiä, jota käytän päivittäin, on tarpeeksi fancy. Suurin osa ulkonäköstä olen ollut yllään “viiden minuutin meikkijono” näinä päivinä, mutta tiedät mitä? Kuvan en voi olla ainoa henkilö siellä, joka rakastaa nopeaa, tuoretta todellista elämää. Kuten, sain juuri videopuhelun 15 minuuttia sitten ja tämä oli meikki olin pukeutunut! Hei, todellinen elämä. Joten täällä menemme!

Haluan kutsua pari asiaa. Lipstick on työrakenne nestemäinen huulipuna rakastan, rehellinen kauneus nestemäinen huulipuna jumalatar. Jos olet kirkkaita koralleja, jotka syttyvät kasvosi hetkessä, tarvitset sitä elämässäsi ASAP. Se ei kuivaus ja täysin mukava.

MAINOS

Toinen meikki erä Huomautus: nopea osuma värillesi poskisi, lataa punastumaan harja Bronzer ja Blush. Otan vain punastuneen harjani ja pistä minut molempiin pannuihin ja pyörre sitten sekoitus omenaan. Se on nopein tapa saada hyvä määrä värejä kasvoillani ilman, että sinun on käsiteltävä keräämistä ja sekoittamista. Täällä sekaisin Laura Mercier Blush Rose Mac mineralisoimalla skinfinish antamassa minulle Sun.

MAINOS

Aion hypätä toisen videon kokoukseen! Miten tiistai menee?

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post