Unsung meikki sankareita: Chanel Mat Taupe on Dope! Chanel Stylo Yeux Vedenkestävä pitkäkestoinen eyeliner Mat Taupe

Mikä on unung meikki sankari? Minulle se on yleensä aliarvostettu meikki Morsel, pitkän aikavälin keräystuote, joka juoksee paljon makeup-harrastajia tutka-näytön alla kuitenkin rutiininomaisesti rocks maailmaani. Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää muutamia suosikkeihini.

Kuka olen? Mitä olet tehnyt Karenin kanssa? Mitä minulle tapahtuu? En ymmärrä, miksi – onko jokin muukaltainen kokonaisuus käskyt kehoni – mutta minulla on kuitenkin pääkaupunki, jolla on eyeliner, ihanteellinen nyt, erityisesti ruskea eyeliner.

Itse asiassa ymmärrän, miksi … Viime aikoina, kun katson peiliin, tunnen silmäni näyttävät jopa paljon enemmän kuin tavallisesti, sekä musta liner tekee siitä pahempaa. Ironista kyllä, käytin melkein vain pukeutua mustalle vuoraukselle, samoin kuin pidin siitä.

MAINOS

Sitten löysin tummanruskea MAC-kahvia.

Mind blown.

Se täytti täsmälleen saman vaatimuksen, että mustat vuoraukset täytettiin – tuottaen paksumman ripsien pohjan, suurempien näköinen kansi, määrittämällä silmäni muodon – ei kuitenkaan näyttänyt yhtä ankaraa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joten … tajusin vain, että jopa kevyempiä sävyjä kuin ruskea, kuten Taupea, voi toimia sellaisenaan. samoin kuin taupe. On. Dope.

Olen uskomattoman kuin tämän 33 dollarin vuorauksen Chanel Le Stylo Yeux Line nimeltä Mat Taupea, joka on – yllätys! – Matte Taupea. Kuten Mac-kahvi, sillä ei ole punaisia ​​alustoja, mutta se on hieman kevyempi sekä vähemmän harmaa.

Kun käytän sitä tiukka linja sekä pitkin minun ripsien linjoja, se tekee kaikki suuret tavarat – määrittää silmäni, tekee minun ripset näyttävät paksumpia jne. – Se on kuitenkin jopa vähemmän äärimmäinen kuin tummanruskea.

Vuosien ajan minä pooh-poased käsite käyttäen ruskeaa vuorausta, koska uskoin, että se oli väsyttävää (“Miksi pukeutua ruskeaksi, kun voisit käyttää mustaa?”), Mutta nyt saan sen. Nyt tiedän.

Ei Chrissy Teigania taas jälleen (olen hieman kulutettu hänen kanssaan tällä hetkellä), mutta hänen meikkiä hänen Cravings CookBookissa hän käyttää usein vaaleanruskea tai taupe liner sekä paljon enemmän katson Hänen kuvia kirjassa, paljon enemmän näen, miksi Mat Taupe toimii niin hyvin. Se määrittelee pehmeästi silmät tuottamatta mitään äärimmäisiä viivoja.

I Dunno Jos olet koskaan yrittänyt käyttää Taupe Lineria tai vaaleanruskea, mutta uskon, että sinun pitäisi, erityisesti tämä Chanelista, koska se on hyvä.

MAINOS

Viva La Taupe Liner!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hyvää joulua!Hyvää joulua!

Vain nopea huomautus, jotta hän toteaa hienoimmat toiveet tänään! Toivon, että päiväsi tuo sinulle onnea sekä rauhaa. Minäkin haluan sanoa kiitokseni bloglantilaiseeni bloglantille niin hauska kumppanuus viimeisten 25 päivän aikana!