Kaksi toastyä kaksoset Guerlain Summer 2017 Collection

yllään Guerlain Terrakotta Sun Tonic Bronzing Jauhe (53 dollaria) poskissa ja guerlain suudella suudella huulipuna Orange Peps minun huulet (37 dollaria), molemmat niistä rajoitettu painos kesästä 2017 kokoelma.
Tiedän, että se ei virallisesti käänny kesällä ensi kuussa, mutta jopa epävirallisesti, se ei näytä kesästä, ennen kuin saan Guerlain Bronzerin yhdistelmällä.

Siellä on niin paljon hyviä pronssareita, mutta kun ajattelen virheetöntä, luonnollista näköistä, vanhasta koulua, kokeiltu ja-tosi klassinen kesäpronssi, Guerlain on kaikkien kummisten kaikki.

MAINOS

Vai niin! – Puhuminen hyvistä bronsseista, vaikka uudet bronssit tiimalasi ovat niin Dang kauniita, samoin kuin Beccan, ja Marc Jacobs teki viime aikoina täydellisyyttä kevyellä iholla.

Guerlain Terrakotta Sun Tonic Bronzing Powder
Joka vuosi Guerlain vapauttaa rajoitetut versiot jauhepronssit, ja vuosittain odotan heitä Bedow Beed. Tällä viikolla yritin yksi New Summer 2017 -kokoelmasta nimeltä Sun Tonic Brunettes.

Ah … Anteeksi, kun olen smoosh nenäni pannulla. Saan minulle ihanteellinen myow, ja se haisee niin hyvältä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Guerlain antaa normaalisti bronsseille Tiare Flower tuoksua, mutta tämä haisee hieman erilainen. Minulla on edelleen vahva Tiare kukka muistiinpanoja, mutta siellä on myös joitakin jasmine ylös siellä. Rakastan sitä.

Guerlain Sun Tonic Brunettes ja Orange Peps

En pidä siitä, että aurinko tonic on 53 dollaria, mutta Guerlain tekee bronssit kuin kukaan muu. Kun haluan luonnollista pronssi lämpöä, mutta en halua liikaa oranssia, käännyn Guerlainin kultaiseen pronssiin. Heidän bronsserit myös nojaavat hieman lämpimänä, kun taas Marc Jacobs Coconut yksi, esimerkkinä, joka on myös kultainen pronssi, on väri lämpötila, joka on todellinen neutraali.

Sun Tonicilla on jonkinlainen oranssi, mutta se on kilometrejä ja kilometrejä pois Oompa Loompa-Ville. Se on hullu imarteleva lämpimällä äänellä.

Kuten paljon Guerlain Bronzers, Sun Tonic on myös Matte. Jauhe pätee myös ja sekoittuu saumattomasti. En voi edes kertoa, missä ihoni pysähtyy ja Bronzer alkaa. Jos olet bronzing buff, sinun täytyy kokeilla Guerlain Bronzer vähintään kerran. En usko, että olet pettynyt.

Muuten, käytän aurinkoa Tonic kanssa Orange Peps, joka on yksi Le Kiss Kiss Lipsticks kesäkokoelmassa (on myös kirkas vaaleanpunainen kuin vaaleanpunainen auringonnousu).

Guerlain Kiss Kiss Lipstick Orange Pepsissä

MAINOS

Oletko kokeillut suukko suudella huulipunat ennen? Luulen, että he ovat loistava – kevyesti, kermainen, kosteuttava ja pitkäkestoinen. Oranssi PEP kestää ihanteellisen aamupuheen jälkeen, aina lounaan asti, niin noin neljä tuntia, mikä on melko hyvä. Se on 37 dollaria putki ja haju ja maistuu hieman kuin ruusun maustetut kovat karkit.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ann Taylor Seersucker Jacket, liinavaatteet säiliö, kissan lady korut ja mitä olen pukeutunut illalliselle tänä iltanaAnn Taylor Seersucker Jacket, liinavaatteet säiliö, kissan lady korut ja mitä olen pukeutunut illalliselle tänä iltana

Se on ollut kuuma täällä Marin County tänään! Välilehdet ovat käyneet kattotuuletin viimeisen päivän. Olen menossa tavata ystäväni Courtney illalliselle ja harkitsee, että sen on (sormet ylitetty) jäähtyä hieman tänä