Oletko löytänyt minkäänlaisia ​​muutoksia viehätyskaupoissa metsän kaulassa?

menettää tämän paikan!
Niin lukuisia muutoksia. myös valtava niistä. Lähin ULTA-myymälä San Rafaelissa on / oli muutaman kilometrin etelään minusta, samoin kuin olimme vain ajamassa valtatie 101 viime viikonloppuna, kun katselin, että myymälä suljettiin, näyttää pysyvästi. Windowsissa oli valtava “suljettu” -merkkejä. Cue glittery kyyneleitä. ?

Olen niin bummed, koska käytän viettää tuntikausia, jotka vaeltelevat tämän sijainnin ympärillä. Heillä oli fantastinen valikoima hiustenhoitolaitteita sekä muotoilua tuotteita korkeammasta talousarviosta. Yksi suosituimmista asioista, jotka on tarkistettu hiustuotteiden tarrat …

MAINOS

Oh, samoin kuin toinen päivä sain Spacenkin sähköpostin, jossa todettiin, että läheinen myymälä Larkspurissa sulkeutuu myös.

Meet-and-tervehdys Spacenkissa muutama vuosi sitten
Tein tapahtuman heidän kanssaan muutaman vuoden takaa, samoin kuin minulla on pehmeä alue kyseiselle myymälään sekä loputtomasti erilaisille sekä hyvin tietoiselle meikkitaiteilijoille, jotka työskentelevät siellä. Todella valitettavaa nähdä heidät!

Minun mieluummin asia on pelattava Byredon hajuvesien kanssa. Menen samoin kuin spray jokaisen tuoksun, jonka heillä oli jokaisessa kaikissa kuin kaikki tarjotut neliömetrin ihon ruumiini, toivoen, että löydän uuden hajuveden, joka haluaa paljon enemmän kuin mustalainen vesi (mutta lopulta, Olen aina pitänyt Gypsyn vettä eniten; mennä kuva).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kuten Sephora, lähinnä minulle Vintage-tammillä täällä Novatossa on suljettu kuukausia. Kuten, todella nousevat, jotta et voi edes nähdä ikkunoiden kanssa. Uskon, että viimeinen kerta, kun olin kyseisessä myymälässä, oli joko tammi tai helmikuu. Olen ostanut muutamia asioita Sephora, koska sitten en ole astunut fyysiseen Sephora-myymälään pitkään aikaan. Kysyisin, mitä he näyttävät nyt ilman testaajia. Olisinko peloissaan koskettaa mitään? Se on hullu minulle uskoa kaikki ajat, jotka istuin puheenjohtajana Sephora, kun meikkitaiteilija osoitti minulle uuden tuotteen tai opetti minulle uuden tekniikan.

Kuten sanoin, hyviä tarjouksia valtava viehätys (ja muut) tallentaa muutoksia tällä tavalla.

MAINOS

Entä metsän kaulassa? Täsmälleen, miten viehätys (ja ei-kauneus) vähittäiskaupan ostaminen muuttuu tähän mennessä tänä vuonna, missä olet?

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post