Nykyinen pakkomielle: Nordstrom Caslon Shirred V-kaula-aukko

huutaa Gal Friend Stephanie (hän ​​kommentoi täällä MBB: ssä usein SnoopySTH: ssä), jotta voit tuoda minut näihin mahtaviin shirred V-kaulan teeseihin Caslon, brändi Se tekee paljon jokapäiväisiä perusasiat, kuten tees, topit, blazers, housut, neuletakit, villapaidat – että asia. Heidät kuljetetaan Nordstromissa.

Steph huomautti, että hän käytti näitä väsyneitä V-kaula-alueita koko viime raskauden ja rakastivat heitä. Teknisesti ne eivät ole äitiysvaatteita, mutta ruching sivuilla ulottuu kasvamaan tuummies (jota olen löytänyt erittäin kätevä ihanteellinen nyt).

MAINOS

Pidän todella ajatuksesta, että pystyt silti käyttämään niitä vauvan tytön mukana, joten sain pari heistä viime viikolla. Minulla on unikko, jota käytän täällä, jota kutsutaan “Red Bloom” (kuulostaa hieman kuin uhkaava sci-fi, ei se? !!) ja vaaleanharmaa sävy nimeltä Cloudburst. He olivat molemmat myynnissä 9,90 dollaria, ja näen, että osa väreistä on edelleen merkitty. He säännöllisesti 29 dollaria, joten mitä varastaa 9,90 dollaria!

Kiitos suosituksesta, Steph! Näen, miksi rakastat näitä paidoja. Ne ovat uskomattoman pehmeitä ja mukavia, ja vaikka he ovat 100% puuvillaa ja venyttävät kaarejani, he pitävät edelleen muotoa ja eivät saa kaikkia löysä, mikä on tapahtunut pari äitiysopimusta H & M äskettäin.

Kun käytän näitä, haluan vetää ne alas, jotta he peittävät bumin, mutta voit myös pitää helman vyötärön tason ja pitää ruching kerätä sivuilla. Suuri, jos sinulla ei ole kuusi pack abs, enkä koskaan ole (pidän suklaa chip cooks waaaay liian paljon, lol!). He tulevat myös säännöllisiin ja petite-mitoituksiin.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kuten voit nähdä Le Bump, vauva tyttö sanoo “Wassup, täti?” Hän on 16 viikkoa vanha nyt ja virallisesti avokado. Hän on suurempi päivällä.

Tämä on normaalisti siitä, kun vauvat alkavat potkia, ja olen tuntenut vatsani muutaman kerran, mutta en voinut kertoa, onko se vain kaasu, haha.

Ja tämä ystäväni on koko eeppisten TMI-mittasuhteiden kokonaismäärä.

Joka tapauksessa, takaisin paidat! Erittäin suositeltavaa kaikille, eikä vain raskaana oleville naisille.

Voi, ja mainitsin, että Nordstrom.com käyttää ilmainen toimitus?

MAINOS

Joo … saatat haluta päästä siihen, ennen kuin 9,90 dollaria värejä menee, menossa, mennyt.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post