URBAN DECAY vuosikymmenien keräysvaatteet ja näyttökerrat

Takin ‘matka vuosikymmenien läpi URBAN DECAY: n viimeisin
Varo, Elon Musk! ? Urban Decay juuri otti johtavan kilpailussa kehittää ajankoneen, mutta ei, tieteiskirjallisuuden nerdit, en viittaa kylpytynnyri Time Maker (vaikka olen salaa, että olisin). Puhun 25 dollarin LE vuosikymmenestään Eyeshadow Paletteista, jotka ovat nyt UD-verkkosivustossa.

Jokainen on teemalla eri vuosikymmenen ympärillä 70-luvulta 2000-luvun alkupuolella, ja ne ovat söpöjä! Ne sopivat käteen kämmenelle väreillä ja viimeistelyllä, jotka muistuttavat kyseisen vuosikymmenen meikkityylin.

MAINOS

Tietenkin 1993 puhuisi minulle, haha!
Ei yllätystä täällä, mutta suosikkini on 1993, eikä vain suuren ruudullinen pakkaus. Värit ovat myös käytössä. Olin todella järkyttynyt, kun laitoin heidät toiselle päivälle, miten ei pelottavia silmäni näyttivät, koska se ei riittänyt minun ensimmäinen vaikutelma, kun avasin paletin ja heti ajattelin, “Oi poika …”

“Flattering” ei ollut ensimmäinen sana, joka liittyi mieleen, mutta sitten laitoin ne. ?

Kun tein meikki ensimmäisen kerran näiden varjojen kanssa, tein silmäni ensin, ja minäkin muistan, että ei ollut mitään laskua. Minun ei tarvitse puhdistaa mihinkään luomivärilleni poskilleni myöhemmin, mikä oli hienoa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mielestäni seisovan täytyy kerätä puhelua, tummanruskea, joka näyttää pelottavana pannulla, mutta osoittautuu yllättävän yllättävän mattapuhaltumaan violetti ihoni. Minä sekoitin sen ulkokulmaan ja oli iloisesti yllättynyt. Se höyheni melko helposti.

Grunge on toinen yllätys. Näyttää siltä, ​​että vauva heitti koko Oscarin Grokin turkista pannulla, mutta ei! – Se on itse asiassa viehättävä satiini kultainen oliivi.

Kaiken kaikkiaan vuoden 1993 paletin värit ovat täysin ja yllättävän, pukeutuvat. Kuka oli thunk se?

Laitoin varjot paljaalle kannelle ja ei ollut pukeutunut kaikesta alukkeesta, koska näin rullatan näinä päivinä ja jopa viiden tunnin kuluttua en nähnyt mitään rypistymistä. Sävyt näyttivät yhtä vilkkaalta kuin he tekivät, kun laitoin ne aamulla.

1993 kansi
Olen myös pukeutunut Mac Warm Soul Blush ja MAC-jauheen suudella nestemäisiä lipcolours päivämäärän valmistaja ja mull se yli (sekoitettu yhteen).

MAINOS

Pidän myös foogie, koska Rainbow Glitterissä on loma-osapuoli … joten jos haluat osallistua virtuaaliseen lomakuvaan tänä vuonna talossasi, se olisi paletti saada IMO.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post