Tämä kevät Laura Mercier pitää keskittyä silmiin uusilla kaviaarilla, Creme Liners ja Uusi Luxe Color Portfolio

uusi Laura Mercier Luxe Color Portfolio ($ 78)
Ajaminen Sephoralle tänä aamuna – itse asiassa Starbucks. Se oli kansi-tarina, jossa kerroin El Hubille, koska hänen ei tarvinnut tietää, että halusin katsoa paljon meikkiä. (Hän: “Babe, tarvitsetko todella toisen huulipunan?” Me: “Um, kyllä.”)

Joten ajaminen “Starbucks” tänä aamuna minä näin gal, joka ajoi autoa rekisterikilven kehyksellä, “menen Starbucksiin. pois tieltäni!!!”

MAINOS

Haha! Näin tunnen joissakin tapauksissa Sephora (ja Starbucks) …

Sephoralla törmäsin joitakin New Spring -tuotteita Laura Mercierilta, kuten Luxe Color Portfolio.

Lauran palettit harvoin anna minun alas … Rakastan kuinka hän laittaa värinsä yhteen, tasapainottavat valmiita sävyjä hauskoilla käännöksillä täällä ja siellä (kuten Bobbi Brown tapaa Nars).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Se on tyylikäs, mutta ei liian turvallinen, ja se on yksi asioista, jotka ehdottomasti rakastan hänen tavaraa. Erityisesti hänen palettinsa.

78 dollarin Luxe Color Portfolio sisältää kuusi jauhemaista luomiväristä ja kolme kakkuvuorausta sekoittuessa hiljaisia ​​harmaita ja tauppeja, joita rikas purput, ruskeat ja indigo sininen. Siellä on myös kaksi vaaleanpunaista jauhetta – yksi hohto ja yksi matta – luonnollisesti huuhdeltuja posket.

Kappaleet varmasti tuntevat Luxe perustuvat aikani heidän kanssaan myymälässä, erityisesti varjossa ja punastuneilla. Kuten satiinilevyt! ja pigmentit eivät pidä mitään takaisin. Minulla oli tuskin juosta sormeani vilkkaaseen värin päälle alla oleviin väriin alla.

Paletti ei ollut ainoa uusi pala aurinko hyllylle. Löysin myös kuusi uutta sävyä Lauran 24 dollaria Caviar Stick Eye Colors …

… ja neljä ruukkukoteloa, jotka valitsevat 22 dollaria.

Creme Silmä Liners vasemmalta: Noir, Indigo, Violet ja Espresso

Swatches on NC42-iho

Luxe Color Portfolio Swatches; Top rivi: Eyeshadows aamulla kaste, afrikkalainen violetti, violetti muste, lavalier, harmaa onyx ja espressopalkki; Pohja rivi: kakkualuset musta eebenpuu, bleu meri ja mahonki ruskea; Blushes tuskin vaaleanpunainen ja lotus vaaleanpunainen
Vasemmalta: kaviaarit sokerissa, orkidea, ruusu kultaa, khaki, ametisti ja hiekka hehku; Creme Eye Liners Noir, Indigo, Violet ja Espresso

Olen kaikkialla näissä kaviaarissa, erityisesti Khaki, ametisti ja hiekkahehku.

Khaki on harmahtava khaki Green, Amethyst’s Purplish Taupe Golden Dreams, ja hiekka hehkuu kuin voinen, kultainen tan, ah ….

Kaikki heistä näyttävät niin täysin Lauralta, kuten värit, joita voisin onnellisesti käyttää ikuisesti (tai darned lähellä) ilman kyllästymistä.

Ja olen todella Diggin ‘Kuinka dynaaminen ja pehmeä krevivut ovat, mutta sävyt näyttävät melko vakiona …

Näyttää siltä, ​​että Laura näyttää paljon rakkautta tänä keväänä purples, taups ja ruskeat silmillä.

MAINOS

Minä pidän. Entä sinä?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post