Urban Decay Troublemaker Palette: Tämä upea joustava paletti on myynnissä nyt

Olet häiriötekijä, Urban Decay!
Pidin Urban Decay Troublemaker Palette, kun se tuli ulos 39 dollaria viime syksynä, mutta se on myynnissä 19 dollaria nyt! Vitsailetko?! Rakastan sitä tällä hinnalla, mikä on nyt myynnissä (kun puhumme Sephora ja UD-sivustolla). Mielestäni se on suuri “menossa” paletti, ja saat HELLA Major Bang sinulle hinnalla.

Kun avaat sen, näyttää siltä, ​​että on yhdeksän sävyä, koska on olemassa yhdeksän pannua, mutta on todella 10, koska kaksi sävyä Share Clash, Center Pan. Se on jaettu mustavalkoisen, enkä ymmärrä perusteluja sen takana, koska musta pääsee valkoiseen, ja valkoinen pääsee mustaan, mutta molemmat ovat hyödyllisiä, joten voin elää sen kanssa etenkin 19 dollaria.

MAINOS

Paletteissa on myös miniatyyri häiriöiden ripsiväri, joka on paksuuntumassa, mutta se on vain ok pidennä ja käpertyä (olen tyypillisesti päädyttävä se erillisen pidenneen vedenpitävän ripsivärin alla).

Nyt kolme lämminvärinen ruskea maat tässä paletissa ovat mitä bump tämä huono nuori poika jopa huono- @ SS-tasolle. Kukaan niistä ei ole liian oranssi-y tai punertava, jotka ovat suuria trendejä parhaiten, ja kaikki kolme ovat erittäin hyödyllisiä päivä- / yövärejä. Kevyin, joka todella muistuttaa minua Mac-bambusta, kun taas MID-pehmeä ruskea, ja tummanruskea voisi käytännössä kulkea Mac Brown Down Dupe.

He ovat värejä, joita tiedän, että voin käyttää päivällä ja yöllä. Jopa kello 2 aamulla … ei ole paljon syytä käyttää luomiväri 2 aamulla (enää).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Myös neljä metallista jalokiviä sävyä, jotka kaksinkertaistuvat kipinä, kiiltävät eyeliners. He tuntevat hieman chunkier kuin ruskeat ja niillä on vähän pudotusta – paljon enemmän kuin ruskeat (joilla ei ole pudotusta) – mutta myyntihinnasta olen kunnossa.

Joten, kuten, jos menet osapuolelle, tämä paletti tekee siitä todella helppoa laittaa silmällä. Voit yhdistää yhden tai kaksi ruskeaa kannellasi ja sitten riitä ripsien linjat millä tahansa metallisella.

Täällä on hyviä vaihtoehtoja, jotka pelataan varjointensiteetin kanssa, varsinkin Jewel-sävyillä tandemilla valkoisella mustalla ristiriidassa. Ylimmässä kuvassa käytän vihreää sävyä, pankki, kerrostettu mustan sävyn päälle.

Pohjimmiltaan metalliittien päällä musta varjo tekee niistä näyttävät rikkaammilta, tummemmiksi ja syvemmälle ja soveltamalla niitä valkoisen varjossa tekevät niistä kirkkaampia.

Tämä on melko hyvä myynti melko joustava paletti. Tarkoitan, että ruskeat ovat suuria, mutta metallissa yhdistettynä valkoinen / musta ristiriidassa vie sen seuraavalle tasolle.

MAINOS

Se on hyödyllistä, ja se on myynnissä!

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Uusi Paul & Joe puristi käsittelemään jauheita sekä uudelleentäytettäviä tapauksia: ulkonäkö löysä jauhe viehättävästä puristetusta pannustaUusi Paul & Joe puristi käsittelemään jauheita sekä uudelleentäytettäviä tapauksia: ulkonäkö löysä jauhe viehättävästä puristetusta pannusta

Uusi 10 dollaria Paul & Joe käsittelee uudelleentäytettävissä jauhemaalalla (mukana jauhe puff inside), kuten sekä yksi uusista 33 dollarin jauhe täyttölaitteista Risti sydämeni, criss-leikattu perunoita, pidä Husky Tabbyn reidet! Odota