Kysy MBB: Miten voin yhdistää paremman savuisen silmän ja mitä harjoja minun pitäisi käyttää?

“Teet niin ihanaa Smokey Eye … kaivos tarvitsee niin paljon työtä.

Mielestäni osa minun ongelmani ei ole vain oikeita työkaluja sekoittumaan (harjan suositukset olisi arvostettu!) … Rakastan kuinka ulkonäkösi värit näyttävät kulkevan yhdessä saumattomasti. En myöskään tiedä mitään Eyeshadow Basesia Beyond Eyeshadow Primer (olen niin noob), joten kaikki vinkit olisi myös erittäin hyödyllinen! ”

-Jess

Hei Jess,

Olen siinä! Ok, joten se todella auttaa saamaan hyvän sekoitusharjan – naarmu. Hyvä, puhdas sekoitusharja, koska edes hyvä harja, jossa on paljon rangaistusta harjaksissa, vain scoot varjot kannen ympärillä, sen sijaan, että sekoittaisivat värit saumattomasti saumattomasti.

MAINOS

Minulla on pari suosikkia rakastan ja käytät koko ajan, kuten mahtava Mac 217 ja 224.

217: n harjapää on pieni tiheämpi ja pienempi kuin 224-luvulla, joten mieluummin se sekoitettu silmukka näyttää selkärankainien väliin tai kun työskentelen vaikeasti sekoittamalla luomiväri.

Tätä varten uusi Laura Mercier-taiteilijan paletti silmille, sekoitin sen Mac 217: n kanssa.
Ja kun haluan pehmeämmäksi värigradientteja ja savuttomia vaikutuksia, jotka näyttävät todella puhallettuna, tartun 224, jolla on pehmeämpi, laajempi pää.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pohjimmiltaan, kun minun ei tarvitse olla kauheasti tarkka, menen 224: een.

Puhaa se liian kohtaavat suosikkini tulisija ja Mac 224 …
217 ja 224 välillä et todellakaan voi mennä pieleen joko yhdellä.

Liian edessä on myös kartiomainen sekoitusharja, joka on samanlainen kuin MAC 224, jota pidän. Se on hieman ohuempi kuin 224 ja loistava kaverit / gals, joissa on pienet kannet. Se on saatavana $ 39 Shadow Brushes Vital 3-osainen sarja, jossa on myös tasainen varjoharja ja pieni tahmari harja. Koko sarja on huippuluokkaa, tule ajattelemaan sitä.

Jauhe, että kannet voivat myös tehdä hieman helpompaa sekoittamista. Kun olet soveltanut alukkeen (on helpompi sekoittaa varjoja joidenkin alukkeiden yläosassa kuin toiset. Pidän Mac Painerly Paint Potin käyttämästä alukkeina.), Pölypuhallus jauhe koko kansilla luomiväriharjalla. Voit käyttää kumpi tahansa harja tai kasvoja jauhe, mutta yleensä vain napata kumpi ovat lähinnä, lol!

Anywho, jauheen salpa kerros alukkeen, ilta ulos pinnasta ja tasoittaa kaikki jauhetuotteet, joita kerroit päälle. Lopputulos? helpommin sekoittuvat luomivärit.

MAINOS

Toivon tämän auttavan! Ja jos luet ja sinulla on muita savuttomia silmäkasveja tai recs, jaa ne kommentteihin.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Uusia hiuksia!Uusia hiuksia!

Ah … Tuoreet juuret! Ja tuore väri. MAINOS Juuri mitä tarvitsin ennen syntymäpäivääni. Takaisin salonista ja hiukseni muutaman sävyn kevyempi. Ystäväni / stylistin extraordinaire Alis Fox + Stone Salonissa Corte