Empire Strikes takaisin Bobbi Brown Shimmer kynsien kanssa mustalla helmillä

, koska olemme ystäviä, aion kertoa teille todellisen syyn, että olen päähän korkokengät rakastunut Bobbi Brownin 18 dollaria Musta Pearl Kynsi Puola Ilman sinua ajattelemalla, että olen käkkö kaakaota.

Okei, täällä menee …

MAINOS

Se on Darth Vaderin kypärän väri.

Vietin vuosien hankausta maailmankaikkeuden (ja kynsilakka-näytöt) kynsien kiilloon Vaderin kypärän väri ja lopulta kaikkien näiden vuosien jälkeen menestys! MWAHAHAHAHAAA!

Keisari Palpatine on tyytyväinen …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

(18 dollaria; Saatavana nyt Bobbi Brown laskurit ja Bobbibrowncosmetics.com)

Toki, Vader on todella huono kaveri, mutta sinun on myönnettävä – että kypärä pitää tietyn houkuttelevan.

Se on kiiltävä, jota pidän ja väri on melko monimutkainen (kuten Vader itse). Joskus se näyttää harmalta kuin musta, ja kun valo osuu siihen oikein, näen tumman, synkät violetti undertones …

Jos olen koskaan törmännyt George Lucasiin uudelleen elokuvissa, kerron hänelle Bobbin musta helmi Puolan, koska luulen, että Darth olisi täysin rakastanut sitä, etenkin hänen varpaillaan, missä hän voisi luultavasti päästä pois yhdellä pigmentoidulla kerroksella.

Näen sen nyt … Vader, pitkän päivän lopussa metsästämällä kapinallisia kuoleman tähti, ottaa pois hänen saappaat muutaman minuutin “minua aika” maalaamalla hänen kynnet.

Ja tiedät, että hän ei pääse Essie Ballet-tossut.

Ei todellakaan.

Mutta takaisin värille! Pullolla näen melko tavanomaisen kiiltävän mustan, joka on Shimmery hopea helmi, mutta kun saan sen sormenpäilläni, se vilkkuu mustasta syvään munakoisoon valoon.

Viileä! Rakastan yllätyksiä …

Puhuminen yllätyksistä, oletko haisteli Balenciagan uutta Florabotanica?

Kun näin pullon, ajattelin, “apteekki hylly noin 1989 … aivan huutomerkin ja sähköisen nuorten vieressä”, mutta sitten annoin sille haistaa.

Vau! Keskustele odottamattomasta.

Minulle se on kuin kummallinen virkistävä sekoitus minttu ja ruusut (ei, ei kuin pakkauksen keihäs Gum Potpourri).

Tiedän, että se kuulostaa hieman oudolta, mutta anna sille haistaa jonkin aikaa. Se tulee kahteen kokoon (pienempi 1.7-unssin pullo 95 dollaria, ja suurempi 3,4-unssin pullo, joka on esitetty yli 125 dollaria) useimmissa tavarataloissa ja Balenciaga.comissa.

MAINOS

Oikea! Nyt kun olemme kattaneet kauneuspohjamme tähän ihanaan torstai-aamuna (kynsilakka ja hajuvesi – meillä on ensisijaiset tavoitteet, lol!), Tartu toisen kupin. Oletko alas kahvia?

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post