Mac Kiesza-kokoelma on alas suklaalla ruskea

, joka tunne erittäin “90-luvulla Macissa rakastunut (17 dollaria), yksi sekä vain matta huulipuna Mac Kiesza-kokoelmassa, tarjosi 9. maaliskuuta 23. maaliskuuta Internetissä sekä valita Mac-myymälöissä
Minusta tuntuu kaikki äkillisesti pakotettu tekemään tuuli sprinttiä syömisen aikana? suklaahippukeksi. Tosin, en edes ymmärrä, jos se on mahdollista … mutta jossa on tahtoa (ja haluavat syödä evästeitä), siellä on tapa! Kiitos, Mac Kiesza Collection!

Se vain niin ilmenee, että Kiesza laulaa yhden sprinting soittolistani kappaleista.

MAINOS

Dude, että viritys tekee minut vetämään @ss!

Hänen uusi pieni neljäsosa MAC-kumppanuus tulee ulos ensi viikolla, samoin kuin kaksi standout-tuotteita ovat pari sukklasta maukkaita ruskeita. Siellä on uusi matta huulipuna, jota kutsutaan kalliisti vaalia ($ 17) sekä uusi Vamplify lipgloss nimeltä Thunder Kiss ($ 21).

Mac Kiesza Swatches Top: Matte huulipuna kalliisti vaalia (lämmin pehmeä ruskea), Vamplify Lipgloss Thunder Kiss (syvä suklaa) sekä nestemäisen suklaata, joka on musta (ei kuvassa: Valtava ruskea lyijykynä korkki)
Kokoelmassa on myös kaksi muuta tuotetta, molemmat edistää uudelleen pitkän aikavälin riviä. Corkissa (21 dollaria) on valtava brow-lyijykynä sekä nestemäisen vuorauksen Point Black ($ 21), mutta EH – voit saada nämä minkä tahansa vanhan ajan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Matte huulipuna kalliisti vaalia (17 dollaria)

Juuri kun tunnen valmiiksi ilmoittamaan “Olen Audi 5000” 90-luvun tyyliin matta ruskea huulet (Hei, käytin niitä riittävät viimeiset kolme elämää), Mac tulee ulos yksi ihana. Sekä se on kaunis! Se on lämmin ruskea, vaaleanpunainen aluston, samoin kuin se ei ole mutainen tai paskula, joka katselee lainkaan, toisin kuin niin lukuisat ruskeat.

Vasemmalta: Mac Vamplify Thunder Kiss ($ 21), LiquidtLast Liner Point Black (21 dollaria) sekä matta huulipuna kalliisti vaalia ($ 17)

Ooh! Tämä pinkness todella sävyttää tämän sävyn alas, samoin kuin pidän. Pet peeve noin monista matta tummanruskeat huulipunat ovat, että he tekevät minut näyttämään, että aion heittää alas. He ovat vain niin Stark ja minä Dunno … Aggro? Vaaleanpunainen tässä on kuitenkin paljon lähestyttävää sekä WAAAAY vähemmän pelottavaa. Lyön vetoa, jos käytän sitä, samoin kuin sinä törmäsi minuun pimeässä kujalla, jonka uskon, että aiot tarjota teille teetä sekä crumpets, sen sijaan, että voisin voittaa.

Vamplify lipgloss Thunder Kiss ($ 21)

Kuten Vamplify Lipgloss Thunder Kiss, OMG! – Näyttää siltä, ​​että sulin laukun maksullisen kodin evästeistä sekä hajottaa heidät huuleni ympärillä … mutta parhaassa mahdollisessa tavalla.

Tämä on tumma ja kiiltävä suklaa täydellisyyttä. Se tuntuu cremesheen, joten se ei ole tahmea, mutta se on erittäin kosteuttava (ja kuten kalliisti rakastettu, sillä on tavaramerkki Mac vaniljamaku sekä tuoksu).

Mac Kiesza Vamplify Thunder Kiss
Liquidlast Liner Point Black ($ 21)

Minulla on rakkaus-vihayhteys Mac-likvidien kanssa. Ensinnäkin he vain kestävät niin kauan. Niin kauan. They’re downright difficult to remove. I can rub as well as rub at my eyes, as well as they won’t lift off at all.

And then there’s the clean applicator… It’s a tad as well flexible, as well as I have a difficult time finagling a directly line with them.

MAINOS

*sigh* makeup struggles…

Your friendly community charm addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Uusi Paul & Joe puristi käsittelemään jauheita sekä uudelleentäytettäviä tapauksia: ulkonäkö löysä jauhe viehättävästä puristetusta pannustaUusi Paul & Joe puristi käsittelemään jauheita sekä uudelleentäytettäviä tapauksia: ulkonäkö löysä jauhe viehättävästä puristetusta pannusta

Uusi 10 dollaria Paul & Joe käsittelee uudelleentäytettävissä jauhemaalalla (mukana jauhe puff inside), kuten sekä yksi uusista 33 dollarin jauhe täyttölaitteista Risti sydämeni, criss-leikattu perunoita, pidä Husky Tabbyn reidet! Odota