7 tapaa voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Travelin ‘kokeillut ja todelliset faves minun trassit Bumble & Bumble (Saatavilla Sephora)
Nouse ja loistaa punaisilta! Olemme pakkaamassa ja valmistautumaan ajaa takaisin lahden alueelle.

En ehkä edes tyhjennä matkalaukkuani, kun pääsemme kotiin, koska otan toisen matkan ensi viikolla, että yksi alas Venetsian rannalle Etelä-Kaliforniassa vierailee tiimalasi kosmetiikan pääkonttorissa … tunnetaan myös nimellä yksi suosikkini brändistäni Sephora.

MAINOS

Okei, hyvin, minun on ainakin purkaa likaiset vaatteet ja jättää matkalaukkuni auki muutaman minuutin ajan, jotta välilehdet istuvat siellä ja chill. (Se on hänen tehtävänsä. Tämä on “välilehtiä” loppujen lopuksi, ja olen vain vähän pelaaja.)

Puhuessaan Sephora, voinko vain sanoa, kuinka innoissaan olin, kun he alkoivat kuljettaa Bumble & Bumble?

Takaisin ennen kuin he alkoivat kuljettaa sen, minun piti metsästää ja kerätä Novatomon suuret tasangot löytää suosikkini bumble-tuotteita. Se on eräänlainen lohdullinen tietäen nyt, että kun loppunut B & B: n must-haves, minun täytyy vain tehdä se lähimpään Sephoraan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Voita viikonloppuisin 50 dollaria Sephora E-lahjakortti Giveaway, ja sitten ravista häntä höyheniä alaspäin lähimpään Sephoraan SNAG pullot Bumble’s lempeä shampoo, uskomattoman rikas hoitoa, värillinen muotoilu balm ja / tai brilliantiini. En kirjaimellisesti jätä kotiin ilman. erittäin suositeltavaa.

On suuri tänään. Minä kiinni pian.

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka koostuu 50 dollaria lähetetystä voittajalle sähköpostitse (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria lähettämällä PayPalin sijaan).

Syötä alla olevan RaffleCopter-widgetin avulla.

Avoinna USA: lle ja kansainvälisille lukijoille.

Sinun täytyy olla 18 tai vanhempi päästäksesi (tai muuten aikuisen, joka perustuu paikallisiin lakeihin).

Kommenttisi voi olla noin kaikkea, mutta tässä on joitain ideoita, jos olet jumissa: mikä väri huulipuna menisi hyvin ruusun punastumaan? Mikä on hyvä kasvopesu joku, jolla on herkkä iho? Mikä on suosikki luomiväri? Onko sinulla hauskaa? Oletko tehnyt matkaa tähän mennessä tänä kesänä? Oletko koskaan käynyt Etelä-Amerikassa?

Voit syöttää enintään seitsemän tapaa parantaa mahdollisuuksiasi voittaa.

Giveaway päättyy sunnuntaina 28. heinäkuuta 2013 klo 11:59 (Tyynenmeren aika).

Täydelliset ehdot ovat käytettävissä widgetissä.

Rafflecopter giveaway

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Alle viikko mennä meikki- ja valitusblogin massiiviseen Mac Giveaway. Hanki merkinnät $ 258 Goodie -pussiin All-Star Mac Magic Morsels ennen kuin on liian myöhäistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post