Yksi kuukausi jouluna!

Rasti TOCK, se on virallisesti vain yksi kuukausi jouluna. 30 päivää loppuun (tai aloittaa?) Ostokset. Olen iloinen voidessani sanoa, että olen todella aloittanut joululahjani! Menin William-Sonomalle, kun heillä oli 20%: n kaveri ja perhetapahtuma ja osti muutamia asioita, joista yksi oli:

Loput En voi sanoa, koska jotkut ihmiset lukevat tämän blogin.

Olen myös lähettänyt ensimmäisen joulukortin aiemmin tällä viikolla – minulla ei ole paljon postia, kiitos hyvyydestä. Minulla on käsitys siitä, mitä saan melko paljon kaikille listallani – joten se on vain asia ostaa kohteita.

Ja hieman pois aiheesta, mutta katso mitä juuri näin:

Image Courtesy of SmartCanucks.CA
Pitkä odotettu viettää pisteesi tapahtuman Shoppers Drug Mart! Se ei ole super viettää pisteesi tapahtuma, mutta se on parempi kuin mikään. Vain lauantaina 95 000 optimaalista pistettä on arvoltaan $ 200 $ 170: n sijasta, ja 50 000 pistettä on arvoltaan 100 dollaria 85 dollarin sijasta. Tulen lunastamaan 200 dollaria arvokkaita kauneuden tuotteita lauantaina.

Entä sinä, oletko alkanut tehdä ostoksia? Luulen, että musta perjantai on tulossa, se on virallinen alku joulun ostoksilla vimma.

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä ystävälle (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Vietä pisteesi viikonlopun SDM: ssä! : D Tämä tapahtuma on kuitenkin sovellettavissa vain huippupisteisiin.
11. helmikuuta 2016 “Kauneus”

Pääsin optimaalisen palkinnon Top Tier! Yksi sanattoman tavoitteistani tänä vuonna oli yrittää lyödä shoppers Drug Mart (SDM) Optimum Rewards -ohjelmaa – ja olen ylpeä voidessani ilmoittaa, että tämän viime viikonloppuna, minä Oliko! Tämä ei ollut pieni tehtävä, koska minun ei ole ostanut. Niille, jotka eivät ole …
8. lokakuuta 2015Ain “Kauneus”

Optimaaliset pisteet Redemption Extravaganza! Koska kaikki lähettävät mustan perjantain ryöstöönsä, ajattelin, että lähetän optimaaliset pisteet viettää pisteesi ryöstää! Menin ostajille huumeiden Mart (SDM), joka on aseistettu ostoslistalla, nähdään, kuinka hyvin minä tarttui suunnitelmaan: Ensinnäkin päädyin lunastamaan 300 dollaria …
29. marraskuuta 2015Ain “Kauneus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post