Mitkä ovat ihosi kuivimmat alueet?

Kosteuttaa meh!
Kaunimat osat ihoni? OY! En edes tiedä mistä aloittaa.

Kasvoni, tyypillisesti posket, ja tämä on johdonmukainen koko vuoden kierroksella, jopa kesällä. Ja sitten keskikohdan talvikaudella alkaa saada kuivia laastareita suuhuni ja sieraimeni ympärille ja joskus he ovat niin kuivia, että he muuttuvat punaiseksi ja hiutaleeksi. Outoa kuitenkin, mutta tämä ei aina ollut. Ylös ennen 30-luvun alkuun asti, minulla oli suoraketjuinen iho ja kuivuus ei ollut koskaan ongelma. Joskus en edes vältä kosteusvoidetta, Gasp! Nyt se ei ole enää vaihtoehto. Kun en hyödyntää voidetta kasvoni edessä, ihoni tuntuu todella tiukalta. Joskus se sattuu.

MAINOS

Voi, kuivan pakko-tyttö …

Kehoni, kuivaus on melko levinnyt paikalleen. Se on yhtä suuri mahdollisuus kuivuminen! – Vaikka paikkoja, kuten minun shins, jalat ja erityisesti kädet, jotka saavat huomattavasti kuivemman talvella.

En koskaan jätä taloa ilman putkea käsivoijasta kukkarossa.

Ja olen varmasti huomannut, että kuivuus riippuu ilmastosta ja kosteudesta. Kun jätän lahden alueen, kuten kun menen punaisiin nähdäksesi lakeja ylös pohjoiseen, jossa se on sisämaahan ja siellä on paljon pienempi kosteus, kuivuus herättää useita lovia. Sama asia, kun menen Las Vegasiin tai Arizonaan tai muuhun lounaaseen.

MAINOS

Uskon, jos olisin asunut näillä alueilla, jonka minun pitäisi aloittaa uiminen kestävässä kerman kosteusvoidetta, lol!

Entä sinä? Miten kuiva iho-tilanne on ja mitkä ovat kuivimmat alueet?

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post