Lauantai Surfing, Dec. 5, 2020

Olen pakkomielle hänen oranssi marmorin! Lipstick Swatch-A-Thon Muki.
Hei ja onnellinen lokudi! Rosie lähettää terveisin (yhdessä terveen annoksen kanssa Torbie-Tude.) Olen niin innoissani juoda kahvia tänään, koska olen äskettäin löytänyt puolen ja puolen ilon. Vakavasti, mitä luola on asunut? – Koska puoli ja puolet on missä se on!

Olen ollut koko maito-in-my-coffee tyttö, mutta viime aikoina en ole miettinyt, miten maito vie yli, joten en voi maistaa kahvia taustalla. Puolen ja puolen kanssa voin silti saada kahvi maku yhdessä kerman kanssa. Olen tehnyt roiskeita kahvini aamulla (noin kaksi ruokalusikallista), ja elämäni muuttuu ikuisesti.

MAINOS

Hanki vatsa!
Vaikka sukeltan tähän kuppiin (niin hyvä), mene eteenpäin ja tartu aamu-juomaan o ‘valinta, koska on aika tämän viikon lukemiseen.

Jos etsit muutamia uusia sanoja, joita voit käyttää tänä viikonloppuna, tässä on hyviä kokeilla: vaumoseja, kalpea ja cnoodle.

Tuoksun jälleenrakentamisessa ja säilyttämisessä on burgeoning-tutkimusalue. Tutkijat, historioitsijat ja kulttuuriperintöalan asiantuntijat työskentelevät yhdessä luettelossa aikamme hajuja – erityisesti ne, jotka saattavat kadota muutaman vuosikymmenen aikana.

Puhuminen tuoksuista … Historioitsijat, tiedemiehet ja hajustimet käyttävät AI: tä ottamaankseen, mitä Eurooppa haju on 16. ja 20. vuosisadan välillä. (Ilmeisesti se oli kinda stinky!)

Jos olet aivan yhtä pakkomielle kruunu kuin olen, tässä on 14 hauskaa faktoja prinsessa Dianan häät.

Kissa voi pian siirtyä valkoiseen taloon. Ihmettelen, onko sillä on raidat? Haluaisin nähdä “ensimmäisen tabbyn”.

Voiko joku ostaa tämän sängyn kissa sokkelo sisällä?

TÄMÄ ON NIIN HYVÄÄ!

Sunnuntai rakkaus lauantaina

Olen Cerive Kick juuri nyt.

Tunne-hyvä musiikki

Kun ajattelen Connoria tulevaisuudessa nuorena nainen maailmassa, katson tällaisia ​​videoita.

MAINOS

Whatcha sai kannella tänään?

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post