Trash Stash: Marraskuu-joulukuu 2017

Tässä on yhdistetty roskakori 2017: n viimeisten kahden kuukauden aikana:

Unohdin ottaa ryhmän laukaus ja oli liian laiska ottamaan kohteita ulos laukusta kierrätykseen.
Alun perin tuntui, että höyrytäni väheni hieman loppuvuodesta viimeistelemään tuotteita, mutta kun aloin listaa heidät, huomasin, että päätin vielä muutamia kohteita viimeisten 2 kuukauden aikana. Päätin tehdä suuren viestin sen sijaan, että erottaisit 2 virkaa, joten napata kuppi kuumaa teetä.

Ihonhoito

Diadermine PH5 Hydratant Protection Soin de Jour – € 4,10 50ml
Lähetin tämän Joyce ja se on ihana päiväsaika! Olin aluksi huolissaan, että se ei hydytti tarpeeksi viileämpiä kuukausia, mutta tämä toimi niin hyvin. Se kuluu täydellisesti meikkiin ja pitää kuivia laastareita lahdella. Se on optimaalinen tasapaino syvä hydraatio, mutta ei kääntänyt kasvoni rasvapalloa. Minun ihoni ei hajonnut tai reagoi negatiivisesti tähän kermaan. On maltillinen hajuvesi-y tuoksu, mutta se ei viipyä. Pidän myös todella kompakti putkesta – terveys ja hyvä matkustaa. Tarkistin, mitä aurinkovoidea ainesosa on tässä ja osoittautuu mineraaliksi aurinkovoideiksi: titaanidioksidi. Ei ole osoitusta siitä, mitä SPF-tekijää on kuitenkin. Jos asut Ranskassa tai muissa maissa, jotka myyvät brändin diadermine, anna tämä taloudellinen apteekki tuotemerkki kokeilla!
StaSh Corness: 9/10 takaisinosto: Kyllä

Kibio Ki-Crème – 37 dollaria 50ml
Olen myös onnistunut käyttämään yökeruuta joulukuussa. Tämä tarjoaa loistavaa hydraattia shea-voin sisällön vuoksi, mutta se jättää vähän kiiltävää ulkoasua iholle. Yritin käyttää tätä päivän aikana, mutta se pillerit ylös säätiön alla. Koko Kibio Line lopetettiin, valitettavasti.
StaSh Corness: 8/10 takaisinosto: Ei (lopetettu)

Shiseido Benefiance Wrinkleresist24 Intensiivinen silmän ääriviiva – 70 dollaria 15ml
Kuten mainitsin viimeisimmässä HG-postissa, jos Shiseido koskaan lopettaa tämän tai muotoilee sitä, olisi helvettiä maksaa! Olen varma, että monet tuhannet muut uskolliset asiakkaat tunteisivat saman. Tämä syvästi hydratoi silmän alla, ei aiheuta Miliaa, ja tunnen, on auttanut hienoja linjoja. Myös tämä pieni purkki kestää minulle vähintään 9 kuukautta, koska kunkin hakemuksen kanssa tarvitaan vähän. Tämä tuote on pyhin kehitystyö!
StaSh Corness: 10/10 takaisinosto: Kyllä

Pure + Yksinkertainen maitohappo plus 10% – 60,45 dollaria 50 ml
Sain tämän puolen hinnan puhdas + yksinkertainen ihonhoito kaupassa viime vuonna. Se on hyvä Aha Chemical Exfoliant, mutta se voi pistää ihon melko voimakkaasti – tuotteita ei tarvitse olla epämukavaksi “osoittamaan”, että se toimii. Mielestäni se on myös ylihinnoiteltu siitä, mitä se on. Tämä tuote väittää olevansa dehydrate ihoa, mutta löysin sen kuivauksena. Minun on yleensä yhdistettävä tämä toisen seerumin kanssa ja vain käyttää sitä kerran viikossa.
StaSh Corness: 7/10 takaisinosto: Ei

Elizabeth Grant Supreme Cell Vitality 3-in-1 Cleanser – 30 dollaria 240ml
Tämä oli joululahja 2 vuotta sitten ja olen vihdoin noin käyttää sitä. Tuotteen tuoksu on luultavasti suosikkini siitä – kuten pehmeä sitrussi, jossa on vanilja. Se vaahdottaa hienosti ja on lempeä iholla.
Stash Corness: 7/10 takaisinosto: Ehkä

Mandom Barrier Repair Concentrate Seerum – 16 dollaria 60g
Tämä ihana tuote lopetetaan (tietenkin!) Mutta onnistuin pisteet yksi huhtikuussa. Tein täydellisen tarkistuksen siitä jonkin aikaa.
StaSh Corness: 9/10 takaisinosto: Ei (lopetettu)

Mario Badescu kasvojen spray aloe, yrtit ja rosewater – 9 dollaria 118ml
Tämä on kultti suosikki ja se oli hyvä, mutta ei mielessä puhaltaa hyvä. En löytänyt sitä hydratoinna kuin muut kasvohuoneet, joita olen kokeillut kuin Muji Suuri kosteus väriaine tai sukin hydratiivinen sumu väriaine. Havainnointi: Maistelin vahingossa tätä tuotetta (ruiskutus suuni osittain auki, Doh) ja se maistuu hieman makea. Ei, en juonut tätä käyttämään sitä!
Stash Corness: 7/10 takaisinosto: Ehkä

Lise Westier Magnifix Make-up Fixative White Tea – 26 dollaria 115ml
Tämä oli suosikki meikki kiinnitys spray kunnes löysin Avon yhden. Tämän haju on suurin piirto minulle – rakastan tee tuoksuja! Tämä glyseriini-pohja spray ei ole niin paljon kuin se asettaa meikkii, koska se erottuu ihon jauhemaisesta ulkoasusta. Se auttaa pidentämään meikkiäni hieman, mutta ei sekä muita asetuksia markkinoilla.
Stash Corness: 8/10 takaisinosto: Kyllä

Tony Moly Olen todellinen puhdistus merilevämpi – $ 1.67 (12 20 dollaria)
Jotain tässä maskissa aiheutti posket kääntyäkseen melko vaaleanpunaiseksi ja pisnat näkyvät otsaani sen jälkeen, kun olen poistanut tämän. Luin ainesosien läpi ja mikään ei hyppäsi minulle, paitsi Apple Extract – ehkä sillä oli kuorintavaikutus?
Stash Corness: 5/10 takaisinosto: Ei

Tony Moly Olen todellinen ravitsemuslokado maski – 1,67 dollaria (12 dollaria 20 dollaria)
Yleensä Tony Moly-naamarit ovat liian lyhyitä kasvoillani, mutta kasvojen aukot kohdistuvat hyvin. Tämän seerumi oli hyvä ohute factor so it adhered well to my skin. There’s a bit of tingle with this mask which I wasn’t expecting. My skin felt plump and hydrated after using this. I also love the scent of this – reminds me a bit of an artificial almond smell rather than avocado though. This is my favourite of the Tony Moly masks that I’ve tried so far.
Stash Corness: 8/10 takaisinosto: Kyllä

Naisture sweet Honey Mask pack – $1.13
Got this from the pack of masks off miss A. The sheet was a medium thickness, and fit nicely on my face (tiny bit short on my forehead) and there was a good amount of serum. I especially liked the soft honey scent and how soothing it felt on my skin. The next morning my skin felt supple and hydrated – just as the mask promised.
Stash Corness: 8/10 takaisinosto: Kyllä

The Creme shop Milk face Mask – $1.13
This smelled nice and that’s all I can really say about it. I’ve tried enough of these Creme shop masks to know that I’m not a fan of them – the material feels low-cost and I haven’t experienced any results with any of the masks.
Stash Worthiness: 6/10          Repurchase: No

Tony Moly I’m real brilliance Tomato Mask – $1.67 (12 for $20 deal)
I was afraid I wouldn’t love this one after buying 3 of them, blindly. This mask is probably the most raved about of all of the TM I’m real line… and I’m not really sure why. There’s nothing remarkable about it. I didn’t find my skin showed any benefits and I didn’t wake up with radiant skin in the morning. fear not, it doesn’t actually smell like tomatoes, more like soapy wilted salad.
Stash worthiness: 6/10     Repurchase: No

Tony Moly Pureness 100 Collagen Mask – $1.67 (12 for $20 deal)
The first noticeable thing about this mask is that it’s made of an unbleached material so it contains little speckles of dark particles (wood chips?) The fit was pretty good but the sheet itself is on the thicker side so it has a tendency to not stick completely to the skin. It contained a good amount of serum – there’s a soft floral scent to the serum which wasn’t offensive. My skin was smooth and plump in the morning.
Stash Corness: 7/10 takaisinosto: Ehkä

Mediheal Platinum V-Life vital Mask x5 – $12.99 for a box of 10
I took a risk buying a box of 10 at Winners and ended up loving this mask. It’s a shame that it’s impossible to find them again.  In my last trash Stash, I vowed to finish up the box – I had 5 left and voila, I finished them all.  I reviewed this mask as part of my 30 Day masking Challenge.
Stash Worthiness: 9/10          Repurchase: Yes

Malibu Glitz Facial Mask in Pearl – $1.13
This is the fourth mask I’ve tried from this brand and while the others only scored 6/10, this one is better. Where the others irritated my eyes, this one didn’t. The material of this mask is really thin and the serum was soothing.
Stash Corness: 7/10 takaisinosto: Ehkä

Etude House 0.2 therapy Air Mask Hyaluronic Acid – $1.30 each
This mask is my favourite sheet mask that I’ve tried – it checks all the boxes for me: fit, amount of serum, and noticeable results. The more masks I try, the more they reinforce for me how much I love this one!
StaSh Corness: 10/10 takaisinosto: Kyllä

C.O. Bigelow Cinnamint supreme 2X Lip shine – $8 for 14g
This cinnamon flavour is too strong for my liking – I prefer the more mellow scent of Vanillamint. but the formula is stellar – see my rave review on all of the flavours here.
Stash worthiness: 8/10     Repurchase: No

H&M Overnight Lip Rescue – $10 for 8ml
If scented or flavoured lip treatment isn’t for you, this is a wonderful alternative to the C.O. Bigelow supreme 2X Lip Shine. It has a thick formula that isn’t sticky and stays put through the night, and contains shea butter in the formula.  I should mention that both this and the C.O. Bigelow have a slanted applicator opening, which I find useful.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

Delon+ premium Cotton Rounds – approx $1.60 for 100 count
A staple in my skincare routine. I like how these are lint-free and have a meshy exfoliating side.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

MUJI cut Cotton White – $3.50 for a pack of 165 pcs
Detailed review here where I compare it to Shiseido’s crack cotton. It’s a dupe!
StaSh Corness: 10/10 takaisinosto: Kyllä

The face shop Konjac cleaning Puff – $4
My favourite konjac sponge and still the best price. It’s got a soft squishy texture when wet that is super gentle on the skin. I use this in the mornings in the shower with a foaming face wash.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

Vartalonhoito

Nova Scotia Fisherman original lotion – $10.95 for 100ml
I hauled this here and intended to use this as hand cream but I found it too lightweight for that purpose. I used it up as body lotion but 100ml doesn’t last very long.  I used up this tube in about 2 weeks. It’s a non-greasy and hydrating lotion that has a light shea scent.  next time I need to get the larger size with the pump!
Stash Corness: 8/10 takaisinosto: Kyllä

DormeR 211 kerma – 16 dollaria 110ml
Tämä on niin loistava no-frills kosteusvoide, jonka olen ostanut ja pois päältä. Käytin tätä kasvoillani, mutta löysin sen olevan hieman liian paksu, joten päädyin käyttämään sitä jalkani. Suosittelen tätä, jos sinulla on erittäin herkkä ja kuiva iho. Se on tuoksuva ja siinä on melko perusaineet, kuten glyseriini, hyaluronihappo, mutta se sisältää mineraaliöljyä ja vaseliinia, joita jotkut ihmiset eivät välitä.
Stash Corness: 8/10 takaisinosto: Kyllä

Garnier Intensiivinen 7 päivää rauhoittava kosteusvoide hunaja
Olin epäilevä väite, jonka mukaan tämä tarjosi kestäviä hydraatioita. Nyt en tiedä noin 7 päivää, koska olen suihkussa päivittäin, mutta se tarjoaa nesteytyksiä koko päivän. Usein ihoni tuntee kutiavalta ja tiukasti yöllä muiden voiteiden kanssa, joten minun täytyy hakea illalla, mutta ei tämän kanssa. Hunaja tuoksu on ihana – pehmeä ja lohdullinen. Valitettavasti vain oppinut, että tämä lopetetaan. Opeta minua odottamaan niin kauan käyttää jotain!
StaSh Corness: 9/10 takaisinosto: Ei (ei voi!)

Nuxe Huile Prodigeuse (monikäyttöinen kuiva öljy) – 27 dollaria 50ml
Rakastan tätä tavaraa päänahan kylmä, kuiva kuukausia. Se ei ole rasvainen, vaan tarjoaa loistavan esteen talvilyönnille. Mutta käytän tällaista pientä määrää joka kerta, kun olin huolissani pulloni menisi Rancid sen jälkeen, kun se on muutaman vuoden kuluttua, joten päätin käyttää tätä kehoni. Se haisee kuin kesäloma, joten on ollut loistavaa vastustaa ilkeä talvi meillä. Otan aina pienemmän pullon, koska otan niin kauan lopettaa se, plus, en pidä siitä, että suurempi pullo on suihkusuuttinen – Tämä vain on reikä kaataa öljyä.
StaSh Corness: 9/10 takaisinosto: Kyllä

Ofiriry on hieroa, mutta mielestäni syyskuu 2018.
Lush Sleepy Body Lotion – 9,95 dollaria 90g
Tämä on tarkoitus tuoda rauha rauhallisena yön rutiinina, mutta käytin tätä aamuvesi! Normaalisti laventeli ei ole suosikkini, mutta Tonka lisää makeuden pidän. Tämä on paksumpi johdonmukaisuusvoide, joten se kestää jonkin aikaa, jotta se imeä ihoon. Tämä pieni potti ei kestänyt minua pitkään – vain 2 viikkoa. Päinvastoin kuin suosittu usko, en syö ruumiissani, haluan vain soveltaa liberaalista määrää, joskus kahdesti päivässä.
Stash Corness: 8/10 takaisinosto: Ehkä

Kiehlin rikkaasti hydratiivinen käsi kerma korianteri – 20 dollaria 75ml
Nautin tätä käsivoimaa pääasiassa tuoksulle. Tuote itse voi olla hieman pehmentävä, joten voin vain käyttää tätä yöllä. Se on kallista, mitä se on liian. Tämä putki kesti noin 3 kuukautta.
Stash Corness: 8/10 takaisinosto: Kyllä

Body Shop Wild Rose Hand Cream – $ 10 30ml
En ole kokeillut TBS-käsivoideja ennen ja oli huolissaan siitä, että se olisi rasvainen sotku, mutta tämä todella on kerma / sorbetti, kuten tekstuuri ja tuntuu varsin kevyt. Kun hierotaan ihoa, se on varsin ohut ja tuntuu kuiva öljystä, mutta ei ime hyvin ihoon. En tuntenut käteni olivat hyvin kosteutta, kun käytin tätä. Päädyin käyttämään tätä jalkani yöllä. Rose tuoksu oli ihana vaikka – pehmeä ja aito.
Stash Corness: 5/10 takaisinosto: Ei

Bath & Body works Foaming Hand Soap in Sunshine & Lemons (LE) and Peach Bellini – $6.50 for 259ml
Sitruuna ja persikka tuoksut ovat meidän go-to for molemmille käsin saippuat että wallflowers. Oletan, että olemme tapana.
StaSh Corness: 9/10 takaisinosto: Kyllä

Bath & Body works Wallflower in Vanilla Snowflake and hot Cocoa & cream Refills – $6.50 each
Minulla ei ole kuumaa kaakaota, joka näyttää, koska niin vihasi niin paljon, että se suljettiin pussiin ja heitti vain viikon kuluttua. Hän todella epäillä makea leivottu frag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post