Mikä sai sinut syksynä kauneuden kanssa?

Toisena päivänä nautin tästä haastattelusta, että valituksen toimittaja Sali Hughes teki meikki henkieläimen, Sir John, Aka Beyoncen meikkitaiteilija, aka elävä meikki legenda, sekä Sali kysyi Sir Johnista, mikä sai hänet syksyllä Kuten kauneudella.

Olen uskonut tästä paljon viime aikoina.

MAINOS

Sir John stated that for him, appeal was enjoying his mom, a makeup minimalist, put on her makeup every morning… For me, that wasn’t the situation since my mommy truly wasn’t a makeup person. (Tiedän, olemme niin erilaisia!) Hän ei todellakaan käytä paljon sitä, samoin kuin minulla ei ollut minkäänlaista sisarta tai läheistä tiloja tai muita kotitalousjäseniä nauttimaan meikkiin Ajattelin aina meikkiä.

Pidä mielessä äitini oli pari kappaletta (Eyeshadow Compact sekä punastuminen), että hän piti kylpyhuoneessa, samoin kuin mielessä menossa sinne sekä tarkistaa heidät uteliaisuudesta sekä ihme … He näyttivät niin ihanalta ja salaperäisiltä minulle!

Mutta aito pakkomielle ei alkanut, ennen kuin olin 12 sekä 13, samoin kuin lehtiä. Tämä todennäköisesti menee melulle, joka kasvaa nyt, koska aikakauslehdillä ei ole vetoa, jonka he tekivät takaisin päivällä, mutta emme saaneet verkkoa 80-luvulla ja 90-luvulla. Tarkoitan, että web oli aikakauslehti käytäväksi Thrifty’s, samoin kuin minä repäisin kuukausittaisen ongelmani seitsemäntoista joka kuukausi valituksen tarinoita, erityisesti meikkiä sekä hiusten tarinoita. Tein sen noin 13-20 … En pidä mielessä kynnet saada paljon kiinnostusta sitten sitten.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Oh, samoin kuin tässä on yksi viitteitä aikoina: En pidä mielessä nähdä paljon monimuotoisuutta siitä, miten artikkeleita. Kuten, hupulliset kannet? Mikä tuo on?! Haluaisin kokeilla EYSHADADOW-opetusohjelmia sekä kysymys siitä, mitä olin tehnyt väärin, kun laitan varjon rypytykseeni, se ei näyttänyt mitään, mitä Cameron Diaz teki, lol! Oh, samoin kuin hiusten how-tosit olivat kaikki tuotettuja naisia, joilla on kiinni hiukset, niin jälleen kerran kyseenalaistan, miksi he eivät toimi minun aaltoileva, kuriton hiukset.

Yksi asia, jonka tekisin, on repeytyy sivut, joilla on kuvia meikki, pidin sekä työntää heidät pois tulevasta viittauksesta, samoin kuin vielä tehdä sen tänään! Löydän vanhoja jaettuja sivuja useimmissa satunnaisissa paikoissa …

Se on hieman valitettavaa minulle, että tulostuskustannus ei ole, koska se on edelleen mielessä tarkalleen, kuinka mielenkiintoinen oli saada kaikki valituslehdet joka kuukausi ja sukeltaa niihin. Toivon, että he pysyvät ajan vähän pidempään.

Joten, niin, aikakauslehdet saivat kauneutta!

MAINOS

Mikä poltti sinun?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post