Helppo silmissä: jokapäiväinen silmä näyttää neutraaleilla

En tiedä … Tänään tuntuu hyvin välinpitämättömäksi minun meikki, erittäin ei-yhtiö, kuten minulla ei todellakaan ole vahvaa mielipidettä tavalla tai toisella tavalla.

Siellä on sana, miten tunnen, mutta Dang, jos en voi muistaa, mitä se on.

MAINOS

Neuter? Ei – se ei ole se.

(Hups, pahoillani välilehdet! Se oli tehtävä.)

Mielestäni sillä on jotain tekemistä Sveitsin kanssa toisen maailmansodan kanssa?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Voi hitsi. Se on kieleni kärjessä …

LOL!

Neutraali! Sana on neutraali.

Tänään ajattelin jakaa yhden suosikkini jokapäiväisestä silmä näyttää, ruskea, pronssi ja musta neutraali silmä, jota käytän joskus, kun haluan näyttää kiillotetusta ja koota yhteen.

Kuten monet suosikkini ulkonäköni, se on helppo, joka ei vaadi paljon sekoittajaa, ja meidän pitäisi pystyä koputtamaan sitä alle 15 minuutissa.

Käytän sekoitustuotteita Macista ja L’Orà © Al: sta, mutta tiedät, miten rullaamme täällä – voit käyttää muita tuotemerkkejä ja vastaavia värejä, joita sinulla on.

Vasemmalta: Mac Paint Pot in Indianwoodissa, Mac Eyeshadow Saddle, Mac Eyeshadow Mulch, Mac Eyeshadow Woodwinged, Mac Eyeshadow in Tulosta ja L’Oreal Lacquer Liner Blackest Black in Blackest Black

Mitä sinä sanot? Olet huomannut kellon, ja nyt haluat kysyä minulta, mistä se on? Hyvin…

Se on prime-aikaa!

Aloitetaan soveltamalla pohjan jauheen luomiväki. Entä kermainen pronssi Mac Paint Pot Indianwoodissa? Sovellamme, että kaikki kannet sormella ja sijoilevat se pörröisellä kupulla harjalla, kuten Mac 217.

Tämän pitäisi todella tehostaa jauheen luomivärien värejä, jotka aiomme kerrosta päälle.

Tulevien asioiden muoto

Seuraavaksi aloitetaan antamalla muotoa meidän ulkonäköä ottamalla samankaltainen 217 harja (tai yksi kaltainen) ja soveltamalla Mac Eyeshadow Saddle, matta kultainen oranssi ruskea, meidän ripsien linjalta juuri alla meidän brow luu.

Yritä keskittää enemmän värin lähemmäksi ripsiäsi ja alempi kansi.

Mainitsin mitoituksen?

Seuraavaksi lataa tasainen Eyeshadow-harja, kuten Mac 239, jossa on shimmilla punertava ruskea-pronssi luomiväri. Luulen, että käytän Mac Mulch …

Pat, että kansien ulkopuoliskolla (sivusi lähemmäksi korvaasi) ja sekoitetaan reunat sekoitusharjalla.

Pehmeän määritelmä

Koska olemme pyrkineet tähän ilmeeseen, lisää pehmeä, sekoitettu eyelineri keräämällä harmaa eyeshadow ja musta gel-linja pitkin ylemmän ripsien linjoja silmien määrittämiseksi.

Siksi aloitamme käyttämällä hohtavan harmaa eyeshadow pitkin ylempiä ripsien linjoja (ehkä Mac Eyeshadow In Print?) Kalteen silmänharjalla kuin Mac 266. Sitten hämärtää reunaa tasaisella luomiväriharjalla, jota käytit hetken sitten (minun tapauksessani, 239).

Let’s hieman tummentaa linjaa lisäämällä erittäin ohut linja musta geelipäällyste pitkin ylemmän ripsien viivoja terävällä eyeliner-harjalla. Käytin l’Oreal Lacquer Liner Blackest Blackissa Sonia Kashukin taivutettu eyeliner-harjalla.

Jälleen kerran sekoittuu, että reuna tasaisella luomivärillä.

Nyt voimme lopettaa täällä, mutta jos haluat vielä enemmän / parempaa määritelmää, voit käyttää samaa teräväpiirrosharjaa, jota olemme jo käyttäneet, ja musta geelivuosi ja linja myös ylä- ja alemman vesilinjan.

Se mitä yleensä.

Tiedätkö tien Brightonille / kirkastaa?

Melkein siellä! Jos haluat kirkastaa vähän, käytä paperikaupunkia nopeasti puhdistamaan Mac 239, lataa se pronssi luomiväri, kuten Mac Woodwinge, ja suorita se alempien ripsien linjojen varrella.

Tervetuloa finaaliin!

Hyvää työtä. Nyt luulen, että täytän selkäni ja soveltaa pienen ripsivärin ylä- ja alareunaan.

Valmis ilme

MAINOS

Posket: Lorac Pro Powder Cheek tahra Coral Crush; Huulet: Laura Mercier Creme Sileä huuli väri Creme Coralissa

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post